Els joves palistes Àlex Llastanós (Ctt Roda de Ter) i Biel Rodríguez (Girbau Vic TT) s’han imposat a la final del Torneig de dobles del Tennis Taula Intercomarcal disputat el dissabte 14 de maig a Sant Quirze Safaja.

S’han imposat a la final disputada amb en Dani García  (Ctt Sant Quirze de Besora) i en Sergi Mohedano (Ctt Ripoll) per un resultat final de 3 sets a 0.

Els tercer lloc a estat per els palistes del TT Torelló David Avilés i Mouslim Benharí, que han vençut a la parella del Ctt Arbúcies Josep Campderrós i Jordi Vila per un ajustat resultat de 3 sets a 2.

Agrair com sempre la presencia de tots el jugadors i acompanyants, i en especial a aquelles persones que han aprofitat la visita per ajudar amb les feines d’arbitratge, publireportatges, recollir, etc, etc). Entre tots ho fem i entre tots ho gaudim.

Quadre final de la competició:
1. Àlex Llastanós – Biel Rodriguez
2. Dani García – Sergi Mohedano
3. David Avilés – Mouslim Benhari
4.  Josep Campderrós – Jordi Vila
5. Quim Portet jr – Gerard Romera
6. Albert Oliva – Pau Tort
7. Martina Gonzalez – Maika Sagrera
8. Jaume Blancafort – Rafael Montenegro
9. Slawomir Krzysztof – Santi Oliva
10. LLuís Baulenas – Quim Portet
11. Eva Roca – Josep LLuís Roger
12. Paco Nicolas – Sacha Cardozo (baixa)

Quadre final_Dobles TTI 21-22