Vic, dissabte 18 de juny de 2022.

Tanquem temporada 2021/2022, primera amb certa normalitat dels últims anys, amb la disputa del top 8 de la temporada, amb la excepcionalitat de incorporar per primera vegada la versió femenina de la competició.

TOP 8

Amb les baixes d’en Jordi Forcada i Adrià Bau, els primers classificats del rànquing TTI, que considera el rànquing de la lliga i la participació en els diversos torneigs del TTI que es fan durant la temporada, es van trobar aquest dissabte per decidir l’últim trofeu de la temporada, en una trobada tots contra tots.

El guanyador de aquesta edició va ser en Sergi Huguet (CTT Tona-Sant Quirze Safaja) que va guanyar tots els seus encontres, cedint només dos sets en tota la tarda, en un emocionant encontre amb Dani Tura (CTT Arbúcies). Els segon classificat, un altres dels habituals en aquestes situacions va ser en Jordi Vila (CTT Arbúcies) i el tercer classificat, tancant una gran temporada, el jove palista Gerard Romera (TT Torelló).

1. Sergi Huguet (CTT Tona-Sant Quirze Safaja)
2. Jordi Vila (CTT Arbúcies)
3. Gerard Romera (TT Torelló)
4. Joan Riera (TT Sant Quirze)
5. Dani Tura (CTT Arbúcies)
6. Quim Portet Jr (Girbau Vic TT)
7. Àlex Llastanós (CTT Roda de Ter)
8. Paco Nicolas (CTT Sant Hilari)

Top femení TTI

Proposta d’en Quim Portet, delegat del Girbau Vic TT, aquesta temporada s’ha decidit iniciar aquesta competició, per celebrar i posar en valor la participació de les palistes femenines de la nostra competició. Tot i que en principi s’esperava la participació de set jugadores, el diversos compromisos esportius i personals ens va deixar amb només quatre participants però això no va suposar cap problema en absolut.

El podi final va quedar definit per la primera posició de Maika Sagrera (Girbau Vic TT), que va superar a la seva companya Martina Gonzalez (Girbau Vic TT), segona, tancant el podi la palista del TT Torelló Lidia Piquer. L’Eva Roca, debutant, va tancar el podi de aquesta primera edició (de les moltes que esperem) de aquesta trobada.

Volem donar un agraïment especial a en Quim Portet, que a més de promoure la idea i acollir la final a les instal·lacions del club que representa, es va encarregar de elaborar els trofeus de aquesta primera edició.

I amb això tanquem una nova temporada. Agrair a tots els jugador que han participat a les diferents competicions, als clubs, que les promouen i col·laboren amb la organització i al consell Comarcal, que ens dona el suport per realitzar la nostra activitat.

Tennis Taula Intercomarcal.