El dissabte dos d’abril hem disputat a Arbúcies la jornada final de lliga del Tennis Taula Intercomarcal d’Osona en el format, ara ja tradicional, que agrupa els diferents equips segons la seva classificació de la lliga regular en diferents grup que decideixen les posicions finals de la competició.

Grup 3. En el tercer grup, per definir les posicions 8 a 10, d’última hora de l’equip del TT Torelló B va deixar la classificació pendent del duel directe entre els equips del TT Mont-rodon ( Jaume Cunill, Alex Alejo i Rafael Montenegro) i El Girbau Vic TT B (Gil Dachs, Quim Portet Jr i Joan Torrents). El campió de grup va ser finalment el Girbau Vic TT B, despres d’un intens cinquè partit  dirimit en el quart joc (no podia ser d’un altre manera) entre en Joan Torrents i en Jaume Cunill.

Grup 2. Dirimia les posicions 5 a 7, entre els equips del TT Torelló A (Gerard Romera, Santi Oliva i Guillem Vila), el CTT Sant Hilari (Jordi Fogueres, Miquel Gutierrez i Paco Nicolás) i El Girbau Vic TT A (Adrià Bau, Martina Gonzalez i Laura Torrents). Els guanyador final del grup va ser El TT Torrelló A, en imposar-se als equips de Vic (3-0) i en un ajustat partit contra el Sant Hilari disputat a cinc sets, amb Gerard Romera tancant la victòria per 3 sets a 2 davant en Paco Nicolás. El Ctt Sant Hilari va confirmar la sisena plaça imposant-se a l’equip de Vic per un resultat final de 3 a 0.

El Grup 1 definia les posicions d’honor de la lliga. El primer enfrontament tenia al líder de la temporada regular, el Sant Quirze TT (Jordi Casadesús, Daniel García i Antonio Salamanca) envers el CTT Roda de Ter (Joaquim Azcón, Jaume Blancafort i Àlex Llastanós) i va caure del costat de Sant Quirze de Besora per 3 a 0.

El segon partit del grup, entre el CTT Arbúcies (Josep Campderrós, Eduard Morató i Daniel Tura) contra el CTT Tona-Sant Quirze Safaja (Arnau Baulenas, Sergi Pérez i Arnau Pujol) va estar mes ajustat, decidint-se en l’últim set a favor de l’equip local per 3 jocs a 2.

Amb aquests resultats, els equips de Ctt Tona-SQS i CTT Roda de Ter van disputar el partit per el tercer i quart lloc, que va caure del costat dels primers per un enganyós 3 a 0, ja que tots els partits es van disputar al màxim de cinc sets, mentre que el partit per decidir el campió de la temporada el van disputar el CTT Arbúcies i el Sant Quirze TT, guanyant l’equip local per un resultat final de 3 a 1, i acabant com a campió de la lliga per segon any consecutiu.

En acabar la jornada, a part de la entrega de trofeus per els diferents campions de grup, es van donar també els premis als líders individuals del rànquing TTI, classificació que també va variar en base als partits disputats a la jornada final, i que va acabar amb Gerard Romera (TT Torelló A) en primera posició, Sergi Huguet (CTT Tona – SQS) com a segon i en Quim Portet Jr (Girbau Vic TT B) en tercera posició.

Com es habitual, bon ambient, bon berenar i bon esperit competitiu. Després de la tradicional foto de grup, ens vam acomiadar fins la propera oportunitat, que seran el campionats individuals, dobles i veterans a organitzar ens les properes setmanes i mesos.

I el proper any mes, però no millor 🙂

Ens agradaría haver tingut el video avans, pero les coses van com van 🙂