1-3  /  0-1  Joan Camps – Jordi Forcada
3-2  /  1-1  Dani Garcia – Fèlix Martín
3-0  /  2-1  Jordi Casadesús – Pere Font
3-0  /  3-1  Joan/Dani – Jordi/Fèlix
3-0  /  4-1  Joan Camps – Fèlix Martín
3-1  /  5-1  Jordi Casadesús – Jordi Forcada
3-0  /  6-1  Dani Garcia – Adjutori Molas

Crònica:

Partit emocionant i vibrant per començar a escalfar de nou la Lliga Intercomarcal d’enguany. El Sant Quirze “A” ha aconseguit guanyar el partit tot i tenir tres encontres molt disputats.

En el primer s’ha donat la sorpresa quan Jordi Forcada ha aconseguit guanyar a Joan Camps per 3-1 amb un partidàs de luxe per fer la inaguració. Camps ha guanyat el primer joc i després hi ha hagut remuntada local guanyant els dos següents jocs amb un resultat còmode tot i que el joc era molt apretat. Ha estat en el quart joc quan en Joan tot i anar tota l’estona per davant del marcador, ha vist com li remuntaven un 10-7 a favor per acabar perdent 12-10 al que seria el final d’aquest emocionant partit entre dos jugadors veterans de la competició.

En el segon partit, Fèlix Martín ha estat a punt de donar la sorpresa quan tenia a Dani Garcia entre les cordes en el principi del quart joc guanyant 2-1 el partit, però el jugador de Sant Quirze ha tret l’orgull i el joc hi ha sentenciat aquest joc de forma clara i fins i tot el cinquè tot i patint a darrer moment. 3-2 per Dani Garcia.

Jordi Casadesús ha superat a Pere Font per 3-0 en un partit on el veterà de Sant Quirze ha sabut jugar més les seves cartes tot i les insistències d’en Pere que sempre havia d’anar a remolc en el marcador. 3-0 sense masses complicacions.

El partit de dobles entre Joan Camps / Dani Garcia i Jordi Forcada / Fèlix Martín ha encarrilat l’encontre pels visitants guanyant 3-0 el partit però amb parcials bastant ajustats tot i anar sempre per davant.

Joan Camps ha sentenciat l’encontre guanyant a Fèlix Martín per 3-0 exibint un joc fort i contundent sense donar gaires oportunitats al jugador local. En el 3r joc ha fet un recital emportant-se’l per un clar 11-2. Molt bon partit pel de St Quirze.

Jordi Casadesús ha continuat fent gran el marcador per part del seu equip quan ha guanyat de forma clara al final a Jordi Forcada, quan aquest li havia guanyat el primer joc de forma correcte. En el segon la cosa s’ha començat a capgirar, i amb empat a 1 joc, Forcada s’ha vist avall i no ha sabut reaccionar al joc del veterà i ha perdut els dos següents de forma clara per un doble 11-4.

En el darrer partit ha jugar Adjutori Molas per part del TT Mont-rodon contra Dani Garcia. En Dani ha fet la seva feina i ha resolt el matx per 3-0 sense mirar de passar masses angúnies tot i que el segon joc ha hagut de remuntar al final per emportar-se’l.

Han jugat:

TT Mont-rodon: Jordi Forcada (1), Fèlix Martín, Pere Font i Adjutori Molas
Sant Quirze TTC “A”: Joan Camps (1,5), Dani Garcia (2,5) i Jordi Casadesús (2)
Atentament:

Jordi Forcada

TT Mont-rodon
TT MONT-RODON · 03 d’Octubre de 2009