Aquest dissabte s’ha viscut una tarda de tennis taula d’alt nivell al casino de Borgonyà. L’equip de la Vall del Ges s’ha imposat per 4 a 3 al mític Sant Hilari.
El partit ha començat amb el clàssic Camprodon – Molist. Després de dos onzes ajustats guanyats per Molist, aquest ha apretat l’accelerador i s’ha imposat al tercer amb molta superioritat. En el segon partit s’ha posat la igualtat al marcador amb la victòria còmode de Burgaya davant Ramon.
El tercer partit ha estat clau. Riera i M. Guti han portat a terme un partit espectacular. Amb 2 a 2 al marcador i 6 a 1 a favor de Guti al 5è onze, l’equip local ha demanat temps. En dos minuts Riera ha tornat a la pista amb una gran agressivitat i afectivitat fent recordar al públic el Riera de nacional que tots recordaven. D’aquesta manera el partit ha caigut per Riera.
El doble, molt igualat, ha estat guanyat pels de Sant Hilari amb un 3 a 2 molt ajustat. Després del doble, Camprodon s’ha imposat a Ramon amb un resultat molt enganyós. El 3 a 0 no ha demostrat la igualtat del matx. Molist ha guanyat, també amb superioritat, a Riera en el sisè partit.
D’aquesta manera s’ha arribat al 3 a 3 al marcador i tot per jugar. Els dos gladiadors Guti i Burgaya han decidit el partit. Ambdós han demostrat un nivell brutal. Mai s’havia vist un Guti amb aquest nivell i amb aquest ventall de cops tan espectacular. Finalment, però, un Burgaya concentrat i segur (només fallant 4 sacs) s’ha acabat imposant per 3 a 2.
Al final del partit Guti ha declarat que l’Intercomarcal és molt molt gran i David Ramon ha remarcat que han aconseguit posar-ho molt molt difícil al líder. Per la seva banda, Burgaya ha destacat el gran mèrit de guanyar un gran Sant Hilari amb la super-estrella Sergi Molist.
En resum, una tarda d’aquelles que fan encara més i més gran l’Intercomarcal.