Aquest dissabte passat es va fer a Arbúcies la disputa de la cinquena i última  prova del Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula d’aquesta temporada, on hi van participar un total de 24 jugadors dels diferents clubs del TTI.

En el Nivell A es va imposar per primer cop el jugador del CTT Ripoll Aleix Castaño que va guanyar a la final a Aniol Reche (CTT Tona). La tercera posició va ser per Albert Poole (TT Torelló), i la quarta per Fortià Orriols (CTT Ripoll). En el Nivell B es va imposar Lluc Comas (CTT Tona) a Jofre Gutiérrez (CTT Sant Hilari), Lluís Sala (CTT Ripoll) i Roger González (CTT Ripoll). I en el Nivell C  va guanyar Ferriol Amblàs (CPE Taradell) per davant de Eloi Riera (Vic TT), Naiara Busquets (CTT Arbúcies) i Clàudia Martín (CTT Roda de Ter).

En acabar la competició, es van entregar com cada final de temporada els premis especials que van ser per:
– Iu Pujol (a la regularitat)
– Ruth Pons (a la progressió)
– David Dudzic (al millor debutant)
– Naiara Busquets (a l’esforç)
– Martí Romeu (a la constància)
– Irina Granados (a l’esportivitat)

I com a novetat, es va fer la “porra de l’escolar” que es tractava d’endevinar els jugadors que guanyarien els premis especials. Va ser guanyadora la Irina Granados que va aconseguir 3 encerts.