Aquest dissabte 25 de maig hem disputat a ARBÚCIES el 2n torneig individual del Tennis Taula Intercomarcal, el darrer torneig de la temporada 2023/2024, amb la participació final de 13 jugadors.

Després de la fase de grups i del, també habitual, bon berenar, es van disputar, per un costat, el quadre final de la competició amb els vuit millors classificats, i per l’altre un grup de tots contra tots amb els cinc jugadors restants.

La primera posició final del torneig va ser per l’Àlex Alejo (TT Mont-rodon), que va vèncer a semifinals a en Jordi Vila (CTT Arbúcies), i que es va imposar en una disputada final a en Jordi Borrull (Girbau Vic TT), que accedia a la final després de superar en l’altre semifinal en Paco Nicolás (CTT Sant Hilari).

El partit pel tercer lloc se’l va adjudicar en Jordi Vila (CTT Arbúcies) davant un extremadament combatiu Paco Nicolás (CTT Sant Hilari) per 3 jocs a 2.

Al grup de consolació, el guanyador final va ser en Josep Guash (Ctt Sant Hilari) que es va imposar amb autoritat a la resta de jugadors del grup.

Desitjar-vos a tots unes bones vacances d’estiu. Ens trobem de nou al setembre!!!

Posicions finals del Torneig

  1. Àlex Alejo (TT Mont-rodon)
  2. Jordi Borrull (Girbau Vic TT “A”)
  3. Jordi Vila (CTT Arbúcies)
  4. Paco Nicolás (CTT Sant Hilari)
  5. Albert Oliva (CTT Roda de Ter)
  6. Josep Campderrós (CTT Arbúcies)
  7. Xavier Grau (CTT Roda de Ter)
  8. Josep Solà (CTT Sant Quirze Safaja – Tona)
  9. Josep Guasch (CTT Sant Hilari)
  10. Josep Lluís Roger (CTT Sant Quirze Safaja – Tona)
  11. Gil Arumí (CTT Roda de Ter)
  12. Xavier Riera (CTT Arbúcies)
  13. Ruth Pons (CTT Arbúcies)

Quadre final_INDIV02 TTI 23-24