Aquest dissabte passat es va fer a les instal·lacions del TT Torelló la disputa de la primera prova del Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula, on hi van participar un total de 28 jugadors dels diferents clubs del TTI, i com la temporada passada, també els del CTT Moianès i del CTT Granollers.

En el Nivell A es va imposar el jugador del Vic TT Gil Dachs que va guanyar a la final a Aleix Castaño (CTT Ripoll). La tercera posició va ser per Claudi Granados, i la quarta per Aniol Reche, tots dos del CTT Tona. En el Nivell B es va imposar David Dudzic (Vic TT) a Lucas Jackson (CTT Tona), Marc Solanich (TT Torelló) i Paco Dijkstra (Vic TT). I en el Nivell C la victòria va ser per Adrià Madrid (CTT Granollers) per davant de Lluc Comas (CTT Tona), Èric Mas (Vic TT) i Pau Tor (CTT Roda de Ter).

La propera prova es disputarà el dissabte dia 18 de novembre a Roda de Ter.