Aquest passat dissabte dia 23 de setembre va tenir lloc al Poliesportiu Municipal de Can Delfí d’Arbúcies la 13a edició de l’Open de Tennis Taula Vila d’Arbúcies que va comptar amb la participació de 36 palistes. Un torneig consolidat que es disputa en format de categoria única i que serveix els esportistes com a preparatori de la pre-temporada.

El jove jugador del CTT Cardedeu, Adrià Reales, que aquesta propera temporada competirà a la 2a Divisió Nacional, s’ha proclamat guanyador absolut del torneig, desplegant un potent joc ofensiu d’excel·lent qualitat. A la final, s’ha imposat a Jordi Pladevall (Girbau Vic TT) per 3-0. El vigatà, que sempre lluita a la part alta del quadre i que accedia a la final per segon any consecutiu, no ha pogut fer res davant la superioritat del campió. El tercer calaix del podi ha estat per Joan Toledo, el jugador que defensa els colors locals ha fet un bon torneig amb bons moments de joc fins caure a la semifinal per 3-0 contra Pladevall. Tancava el podi Oscar Cuenca (CTT Molins de Rei) que ha registrat una gran actuació amb partits de mèrit, a la ronda de vuitens superava per 3-2 a Joan Riera (TT Sant Quirze Besora), a quarts de final superava a Aníbal Almendros (CTT Cardedeu) per idèntic resultat, i a semis cedia per 3-1 davant el campió.

A l’Open B el guanyador ha estat Xavier Grau (CTT Roda de Ter) que en una competida final a 5 sets ha vençut a Damià Bardera del CTT Vilablareix. Tercera posició per Josep Guasch (CTT Sant Hilari) i quart classificat Àlex Alejo del TT Mont-rodon.

Des del CTT Arbúcies volem expressar la nostra enhorabona a tots els finalistes i agrair la participació de tots els esportistes que ens han acompanyat en aquesta gran jornada de tennis taula.

Gràcies a tots!! CTT Arbúcies