Les jornades del TTI Escolar per equips que s’han fet durant el mes de gener a Torelló i el mes de febrer a Roda de Ter, han finalitzat per aquesta temporada.

En la primera trobada a Torelló es van barrejar tots els jugadors participants en equips de 2 i 3 jugadors, es van poder fer 12 equips, i allà van disputar tres jornades aleatòries per anar agafant una mica d’experiència en la disputa de competició per equips. Aquí no hi havia classificació final, només era de formació i per anar fent companyarisme entre jugadors de diferents clubs.

En la segona trobada, que es va fer el passat dissabte dia 25 de febrer a Roda, ja es van dividir els jugadors en Nivell A i en Nivell B. En el primer hi havia 12 jugadors dividits en 4 equips on tots van jugar contra tots, i en el Nivell B hi havia la resta, 16 jugadors que van formar 6 equips i també van disputar tres jornades.

Com que aquí si que ja hi va haver classificacions, es va explicar bé el funcionament i com es fa el repartiment de punts per fer la taula final. També es va posar nom als diferents equips: En el Nivell A es van fer servir noms de llegendes del tennis taula català, i en el Nivell B jugadors més actuals, més els dos millors jugadors osonencs que hi han hagut. I s’ha fet servir la paritat en el repartiment de noms.

Les classificacions van ser aquestes:

Nivell A
1r. Mònica Weisz           8 punts   (Claudi Granados, Gil Dachs i Jordi Fajardo)
2n. Josep Madurell       6 punts   (Biel Cabra, Miquel Poole i Héctor Quintanilla)
3r. Josep Mª Palés         2 punts   (Pau Fossas, Montassir Bendriss i Iu Pujol)
4t. Pilar Lupón                 2 punts   (Eloi Carné, Roger Boix i Marc Sánchez)

Nivell B
1r. Marta Ylla-Català    7 punts   (Martí Romeu i Lluc Dalmau)
2n. Jordi Piella                  6 punts   (Bernat Caparrós i Eduardo Moisa)
3r. Marc Duran                 5 punts   (Felipe da Sousa, Roc Masjuan i Oriol Tor)
4t. Gàlia Dvorak               4 punts   (Aniol Reche, Pol Vilaregut i Naiara Busquets)
5è. Sara Ramírez              3 punts   (Fortià Orriols, Pol Manzano i Luca Cardara)
6è. Oriol Monzó                2 punts   (Pol Creus, Marc Fajardo i Ruth Pons)

La prova que es farà el dissabte dia 18 de març i que també estava posada com a prova per equips, es farà un torneig de dobles també amb sorteig aleatori , i es disputarà a Taradell.