Aquest dissabte passat es va fer a Taradell la quarta prova del Campionat TTI Escolar de la temporada amb la participació de 30 jugadors dels clubs TTI. Aquest cop per temes d’aforament de local es va disputar la competició en dues tandes.

En la primera tanda a les 9 del matí van començar jugant els de Nivell A on es va tornar a imposar de nou Biel Cabra del CTT Arbúcies per davant de Claudi Granados (CTT Tona) que repetia a la final. El tercer lloc aquest cop va ser per Martí Sunyer (TT Torelló), i la quarta per Eloi Carné (CTT Moianès).

En la segona tanda, a quarts de dotze, era el torn dels jugadors de Nivell B i Nivell C. En aquesta ocasió es va imposar Héctor Quintanilla (TT Torelló) al nouvingut Aleix Bernabeu (CTT Granollers). El tercer lloc va ser per Iu Pujol (CPE Taradell), i quart era Fortià Orriols (CTT Ripoll). I en Nivell C, la guanyadora va ser  Ruth Pons (CTT Arbúcies) per davant de Felipe Da Sousa (CTT Tona), Pol Manzano (CTT Arbúcies) i Pol Bober (CTT Ripoll).

Després de quatre proves, el TTI Escolar se’n va de vacances fins el dissabte dia 28 de gener de 2023, on es començarà la competició per equips.

La primera part de la temporada ha estat un gran èxit tan de participació com de motivació per part de tots, de voler-ho fer tan bé com es podia. A veure si la segona part també va igual, o millor.

Molt Bones Festes a tothom, i Bon Any Nou!