Nova matinal de tennis taula amb la celebració de la cinquena prova individual del circuit TTI Escolar disputat a Roda de Ter.

La prova ha comptat amb la participació de 20 joves palistes. El format de la competició ha estat d’una primera fase de grups de quatre jugadors on els dos primers classificats entraven en el Nivell A  i tercers i quarts accedien a la segona ronda en el Nivell B.

En el Nivell A la guanyadora ha estat, una vegada més, Maika Sagrera (CTT Roda de Ter) que en la final s’ha imposat al seu company de club Gil Arumi. La tercera posició ha estat per Biel Cabra (CTT Arbúcies) seguit de Gil Dachs (Girbau Vic TT).

Quan al Nivell B els primers classificat han estat: Martí Sunyer (TT Torelló), Aleix Castaño (CTT Ripoll), Jordi Fajardo (TT Torelló) i Said Ghoulla també del TT Torelló.

L’última prova del calendari es disputarà el dissabte dia 28 de maig a Arbúcies.