Després de les dues convocatòries de les passades dues setmanes, el Torneig de Veterans del Tennis Taula Intercomarcal es va decidir aquest dissabte 30 d’abril de 2022 a les instal·lacions del Tennis Taula Torelló.

La primera semifinal la van disputar el Juanjo Cortés (CTT Tona-Sant Quirze Safaja), guanyador de la primera convocatòria disputada la setmana passada, i en Sacha Cardozo (CTT Roda de Ter), i va caure del costat del primer després de un ajustat partit que es va decidir per un resultat de 3 jocs a 2.

La segona semifinal va enfrontar l’Isaac Coll (TT Ripoll), guanyador de la segona convocatòria amb l’Amador Garrell (CTT Tona-Sant Quirze Safaja). El Partit va caure del costat del segon per un resultat final de 3 jocs a 1.

Així, Sacha Cardozo i Isaac Coll es van disputar la última plaça del podi en un disputat partit que va començar amb un avantatge inicial de dos jocs per en Sacha, però que l’Isaac va saber remuntar fins el 3 jocs a 2 final.

A la final, en Juanjo Cortés va superar el cansament per imposar-se a l’Amador Garrell per un resultat final de 3 jocs a 0.

La pròxima temporada mes, però no millor 🙂

Gracies a tots per acompanyar-nos una vegada mes.

Podi final:
1er. Juanjo Cortés (CTT Tona-SQS)
2on.  Amador Garrell (CTT Tona-SQS)
3er.  Isaac Coll (CTT Ripoll)
4rt.  Sacha Cardozo (CTT Roda de Ter)