El passat dissabte 16 de gener es va fer la 4a prova del Campionat Intercomarcal Escolar amb un nou torneig individual que es va disputar a Taradell i Roda de Ter.

Les instal·lacions del club CTT Roda de Ter en plena competició.
 
La categoria benjamí es va fer a les instal·lacions del CPE Taradell amb la participació de 10 joves jugadors. Després de uns bons i animats partits de grups i eliminatòries, es va endur la victòria Àlex Moreno (Vic TT) per davant de Martí Garrido (CTT Tona) per un ajustat 3-2. Raquel Larrubia (Vic TT) va ser tercera davant Ferran Puntí (CTT Roda de Ter).
Els jugadors benjamins que van participar al torneig a Taradell
A la categoria aleví Albert Oliva(CTT Roda de Ter) es va imposar davant de Biel Gimeno (Vic TT) per un ajustat 2-1. El tercer i quart lloc el van disputar Marc Lancho (CT Centelles) i Ruben Llácer (CPE Taradell) en un partit molt disputat.

Els jugadors alevins i infantils que van participar al torneig a Roda de Ter
A la categoria infantil, Ammine Rhammady del CTT Arbúcies es va endur la victòria guanyant a la final al jugador del TT Ripoll Gerard Torres. Al tercer i quart lloc va ser disputat per Abel Gallardo del TT Ripoll que va vèncer al arbucienc Daniel Tura, per un ajustat 2-1.

Properament començarà la Lliga de Tennis Taula Intercomarcal Escolar. Us tindrem informats dels llocs i les dates exactes on es disputaran les diferents jornades.
Moltes gràcies i fins a la pròxima.