Benvolguts amics del tennis taula intercomarcal.


El passat diumenge 27 de desembre de 2015, el CTT Tona va celebrar la 8ª edició del memorial Lluís Mas. Un torneig que any rere any vol celebrar les Festes de Nadal amb la familia del TTI.

Primerament, des del CTT Tona agraïm la participació tant dels clubs que ens van proporcionar material i ajuda com de tots els palistes inscrits. I un any més agraïm la participació dels familiars de Lluís Mas. Sense tots vosaltres no seria possible.

El pavelló municipal de Tona quan es disputava la fase de grups

Aquest any, Sergi Molist va endur-se la victòria imposant-se a un resistent Jordi Carceller, i va acabar amb la tradició tonenca, ja que en les 7 edicions anteriors el trofeu s’havia quedat al seu poble natal. L’últim esglaó del podi el va ocupar Ignasi Arranz, que després d’un inici de torneig amb dificultats per trobar bones sensacions va guanyar a un fort Nil Aragall, qui va ocupar la quarta posició després de guanyar a Juanjo Cortés a vuitens de final, i a Jordi Dot a quarts de final.

A nivel local, la classificació va estar encapçalada per el nou fitxatge del club, Marc Lara, seguidament de Jordi Masaló i Claudi granados i en tercera posició.

Fotografia: d’esquerra a dreta, Jordi Carceller, Sergi Molist, Ignasi Arranz, Marc Lara, Claudi Granados i Jordi Masaló.


En nom del club, desitgem que tothom hagi gaudit un any més del torneig i que tots us hagueu sentit com a casa, ja que en el fons, el més important de les festes de nadal és passar-ho bé amb la gent propera. 

Classificació general:
1r. Sergi Molist (CTT Sant Hilari)
2n. Jordi Carceller (CTT Tona)
3r. Ignasi Arranz (TT Borgonyà)
4t. Nil Aragall (TT La Garriga)

5è. Joan Ges Jr. (TT Torelló “A”)
5è. Jordi Dot (TT Torelló “A”)
5è. Marc Lara (CTT Roda de Ter)
5è. Jordi Masaló (CTT Tona)
9è. Paco Nicolás (CTT Sant Hilari)
9è. Pere Ausió (Vic TT)
9è. Claudi Granados (CTT Tona)
9è. Juanjo Cortés (Sant Quirze TTC)
9è. Jordi Camprodon (TT Borgonyà)
9è. Joaquim Azcón (TT Borgonyà)
9è. Edu Morató (TT Borgonyà)
9è. Josep Ma Blancafort (Vic TT)

Gràcies a tots i fins la próxima.
Club Tennis Taula Tona