Bona participació i millor ambient al 5è Open de tennis taula “Memorial Jordi Castells” de Sant Vicenç de Torelló, amb la dedicació i el record envers en Jordi.
54 palistes de diferents clubs es van donar cita, un any més, al torneig santvicentenc.

Ambient de tennis taula acabant la fase de grups

Quant als resultats, Xevi Sellas del TT Ripoll va ser el campió del torneig, en superar a la final per 3 a 0 a David Avilés del TT Torelló. Gran temporada la que està fent el bo d’en Sellas, aconseguint el seu primer Open de Sant Vicenç, i destacar l’actuació del jove Avilés, amb un futur prometedor.
El tercer lloc del podi per Juanjo Cortés del Sant Quirze TTC, en superar per 3 a 1 a Miquel Gutiérrez del CTT Sant Hilari.
El trofeu al millor local va ser per en David Velasco, del TT Sant Vicenç.
Finals al pavelló municipal

Després de la fase de grups, es va fer el tradicional berenar, el sorteig d’una samarreta, motxilla i cava. A la finalització del torneig, es van repartir els trofeus i el club farà un donatiu de 140€ a l’Associació de Sant Tomàs.
Des del CTT Sant Vicenç de Torelló, volem agrair a tots els palistes i persones per haver participat al nostre torneig, moltes gràcies!