2-3  /  0-1     Jordi Castellà  –  Jordi Forcada
     3-0  /  1-1     David Selva  –  Adjutori Molas
     0-3  /  1-2     Adrià Vico  –  Josep Crusats
     3-2  /  2-2     Castellà/Selva  –  Crusats/Forcada
     3-1  /  3-2     Jordi Castellà  –  Adjutori Molas
     0-3  /  3-3     Adrià Vico  –  Jordi Forcada
     2-3  /  3-4     David Selva  –  Josep Crusats

* jornada 4.

Crònica del partit:

Un primer partit molt igualat però jugat molt a la defensiva. En Forcada ha començat entrant bé al primer joc fins que al final d’aquest en Castellà li ha respost bé i l’ha fet patir per guanyar. A partir d’aquí el de casa ha portat més la iniciativa en tota la resta de partit. Un joc per cada un s’anava guanyant fins a arribar al darrer. Un parcial de 5-1 per en Castellà posava les coses difícil al rival fins a marxar amb un 9-5 que semblava sentenciar, i amb un joc totalment defensiu per en Forcada ha aconseguit remuntar aprofitant tots els fallos de l’altre per acabar guanyant per 11-9 amb un final d’infart.

En David Selva ha aconseguit fer un joc molt fàcil per poder vèncer a l’Adjutori Molas que tot i gaudir de diverses pilotes bones no les acabava de sentenciar. En David no ha comès errors.

L’Adrià ha començat el primer joc amb molta empenta amb un 4-0 a favor que ha fet reaccionar amb en Cruski per guanyar-li el joc. A partir d’aquí el del Mont-rodon ha controlat més els altres jocs per no tenir més sorpreses tot i la insistència de l’Adrià.

El dobles era clau pels del Mont-rodon que no han sabut aprofitar els seus moments. Començant algun joc amb molta avantatge, els hi remuntaven i l’acabaven perdent. Han aconseguit forçar el cinquè patint molt per guanyar el quart. I quan aquest darrer havien començat bé, amb el canvi de camp les coses s’han capgirat fent que en Castellà / Selva fessin un recital de punts en els darrers moments per sentenciar.

L’Adjutori ha sorprès amb en Castellà al primer joc amb un recital de joc de picades. En el segon un Casellà més agressiu i efectiu ha capgirat la situació per no passar pel mateix. Dos jocs còmodes ha guanyat, però en el quart també ha tingut moments de desconcert quan l’Adjutori ha tingut una fase de joc molt bona aprofitant molt bé el seu revés.

En Forcada ha sentenciat l’Adrià que no ha pogut entrar en cap moment al partit per la via ràpida i sense complicacions, on el de La Garriga no ha tingut el seu millor partit de lliga.

Nou partit d’infart. El duel Selva – Cruski es repetia com la temporada anterior al partit decisiu. Un primer joc clar pel visitant i un de clar pel de casa. Torna a començar el partit però amb molta igualtat. En Selva guanya el tercer quan perdia 10-8 i quan estava a punt de sentenciar al quart, en Cruski remunta un 9-7 en contra per forçar el darrer. Primer parcial pel de Mont-rodon amb 5-1, petita reacció local que es trenca per un canto molt afinat. Molta igualtat, però la desventatge per en Selva li ha suposat una càrrega massa grossa i victòria per en Cruski i pel TT Mont-rodon.