3-1  /  1-0     Pere Ausió  –  Jordi Forcada
     2-3  /  1-1     Salvador Serra  –  Joan Ges
     3-0  /  2-1     Jaume Rius  –  Fèlix Martin
     3-0  /  3-1     Ausió/Rius  –  Ges/Crusats
     3-0  /  4-1     Pere Ausió  –  Joan Ges
     2-3  /  4-2     Jaume Rius  –  Jordi Forcada
     0-3  /  4-3     Salvador Serra  –  Josep Crusats

En el primer partit en Pere ha sabut jugar millor les seves cartes i no s’ha deixat sorprendre. Massa es coneixen per les sorpreses. En Pere s’ha emportat el primer i els dos darrers amb comoditat al marcador i en Jordi només s’ha pogut emportar el segon amb moltes feinades.

Un partit molt estrany ha estat aquest, ja que en Joan ha perdut de forma estrepitosa el primer joc quan guanyava per 9-3 i l’ha perdut 9-11. En el segon ha reaccionat i ho ha fet amb claritat. A partir d’aquí ha tornat la igualtat i de nou en Salvador s’ha emportat un joc i posava les coses difícils pel de casa. S’ha hagut de patir perquè en Ges guanyés el quart per 11-9 molt just, i a partir d’aquí ha acabat jugant millor per sentenciar el cinquè amb claredat i sense donar cap opció al rival.

Primer partit que s’acaba amb només tres jocs. En Jaume ha començat molt bé amb un joc molt efectiu però una mica de reacció d’en Fèlix l’ha obligat a acabar de sentenciar quan ja el tenia a tocar, 11-8. Aquí el vigatà ha anat més per feina i no ha deixat reacció local amb dos jocs impecables.

Partit de dobles molt igualat el que s’ha vist avui. Marcadors justs però sempre amb la iniciativa pels vigatans anant a davant del marcador. Un 3-0 que començava a donar moral i efecte als visitants per no complicar-se el partit.

Partit que ha decidit l’encontre quan en Pere Ausió ha guanyat amb en Joan Ges sense passar en excés apurs. En Joan ho ha provat, i amb els dos primers jocs ha estat allà intentant ficar pressió i no deixar les coses fàcils, però en el tercer, d’opcions ja no n’ha diexat i l’ha sentenciat de seguida que ha pogut.

Segona victòria local, però amb molt patiment. En Jordi ha començat guanyant els dos primers jocs sempre per la mínima, el tenia una mica dominat, però en el tercer joc les coses s’han tombat quan guanyava 10-7 i no ha sabut rematar i en Jaume se l’ha acabat emportant per 14-12. Un fort cop local ja que al quart joc ha tornat a caure pel de Vic amb rotunditat i deixant el partit a l’aire de nou. El cinquè tornava a encarrilar-se per en Jaume al principi, però la reacció d’en Jordi just abans del canvi de camp ha tornat a igualar el partit. El local aconseguia capgirar el marcador a la segona part del joc i anar amb avantatge però una picada fallada feia tornar emoció. Una emoció que ha durat fins al darrer punt quan en Jordi ha guanyat per 11-8. Bon parit per tots dos.

En Cruski que entrava substituint en Fèlix ha aconseguit maquillar més el marcador amb un molt bon partit guanyant 3-0 amb en Salvador. El primer joc ha estat molt just i no s’ha decidit fins als avantatges, però una contundent fase d’atacs de dreta d’en Cruski ha acabat trencant el joc passiu d’en Salvador sentenciant el final amb comoditat en els dos darrers jocs.