Partit molt disputat el que es va jugar el divendres al vespre, o nit, a Mont-rodon. El 2-5 del marcador no reflexa la gran igualtat que hi va haver entre els dos equips sobretot en els primers quatre primers partits que era on es tenia de sentenciar el partit i així va ser. El Torelló “C” va tenir una mica més de sort en els darrers moments dels tres primers partits i se’ls va poder emportar i deixar el partit gairebé sentenciat. Els jugadors locals ho van intentar amb partits llargs i igualats, però no van poder.
Aquesta insistència local va donar fruit al dobles on la parella Forcada/Crusats va poder derrotar els Font/Velasco per 3-1 amb un gran partit.
El gran testimoni de la igualtat i emoció dels primers partits, va ser el pare d’en Gerard Font que va poder disfrutar d’un bon espectacle en directe.
A la segona ronda de partits, en Gerard i en David, van sentenciar el partit al seu favor guanyant amb en Cruski, de forma cada cop més clara, i l’Aumatell, una mica més ajustada, respectivament. Només en el darrer partit en Jordi Forcada aconseguia poder fer el segon punt pels de casa guanyant amb en José Díaz.

El TT Mont-rodon va demostrar que tenia opcions al partit en els enfrontaments directes de jugadors, però li va faltar una mica més de sort, i que als dobles tenen una bona parella que s’haurà de tenir en compte.

Jordi Forcada