Entrevistes

Entrevista a Josep Fèlix Gutiérrez

Josep Fèlix Gutiérrez
Actual jugador del CTT Sant Hilari.
43 anys · 06/01/1967
· Quants anys fa que jugues l’Intercomarcal?

Doncs,ja fa 11 anys. Un any després de casar-me, el meu germà i jo vam comprar una taula i vam començar a jugar al garatge de casa. Feia 17 anys que no havíem tocat una pala!!

· D’on et va venir l’afició pel tennis taula?
Als 13 anys aproximadament vaig jugar per primera vegada i ja em va enganxar. Després, vaig formar part de l’equip de l’institut, a on vam obtenir bons resultats a nivell escolar. Al acabar l’institut, també es va acabar el tennis taula. A Sant Hilari hi havia hagut un club amb més de 100 socis, i llavors feia poc que el club havia desaparegut.

· Amb quin record et quedes durant tot aquest temps?
Sense cap mena de dubte, em quedaria amb tota la colla d’amics que he fet durant aquests anys, hi ha molt bon ambient entre la majoria de clubs. Sempre que podem ens ajudem, ja sigui cedint material pels torneigs o en el que es pugui. Som com una gran família.

· Quin és el teu millor resultat i/o palmarès?
La veritat és que no els recordo tots ( i no perquè n’hi hagi molts, sinó més aviat el contrari ). Abans de que vingués tanta gent bona com ara, havia guanyat el torneig de Sant Hilari, un any també vaig quedar 6è Millor Jugador del rànquing Comarcal i 5è d’un Top-12. Aquesta temporada passada, 4rt a Sant Hilari i 4rt de Veterans. En fi, cada cop hi ha més potencial, abans no hi havien jugadors tant forts.

· Com veus la situació actual del Campionat?

Doncs, hi ha molt nivell. Aquests últims anys s’han afegit bons equips que han aportat molts bons jugadors. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana hem jugat contra el TT Borgonyà, amb Arranz, Burgaya i en Camprodon. És tot un luxe poder jugar amb jugadors així.
· En quins clubs has jugat?
Apart de l’equip de l’institut, després de tornar a agafar la pala, vaig començar amb el Vic TT, on vaig ser soci durant uns quants anys. Tot seguit, vam tornar a reflotar el club de Sant Hilari entre uns quants amics (temporada 2000 aproximadament).

· El CTT Sant Hilari ja fa anys que queda entre els millors equips de la lliga,
algun sub-campionat i tercers llocs. Creus que enguany sou aspirants al títol de lliga?
No, tot i tenir un jugador tant fort com en Sergi Molist, els altres no estem tant forts.

· A nivell individual, t’has marcat algun objectiu aquesta temporada?
No especialment, fins ara teníem molta fe amb en Sergi, vèiem que tenia potencial i l’objectiu era que progressés el màxim possible. Ara que ja es un jugador consolidat, estem orgullosos que hagi pujat amb nosaltres. Ara el que necessitem és que sigui ell el que ens entreni per intentar no perdre pistonada respecte els equips més forts. Però el principal objectiu es passar-m’ho bé.

· Que significa per a tu el Campionat Intercomarcal?
Per a mi és molt important, apart que m’ho passo pipa jugant, és una manera de competir. Si ho féssim a través de la federació, essent pocs jugadors com som i amb obligacions familiars, segurament ja hauríem plegat.

· Tens alguna superstició o ritual abans de començar un partit?
No hi crec gaire en aquestes coses.

· Parlar d’en Josep Fèlix Gutiérrez és parlar d’un clàssic del campionat, un bon jugador i un cavaller a la taula. Com et consideres?
Doncs la veritat, honest si que em considero, de bon jugador ja no tant. El que sí que faig, és lluitar tots els punts i no llençar mai el partit, de vegades em va millor i de vegades pitjor.

· Cada cop hi ha més competència per quedar entre els primers d’un torneig.
Però, et seguirem veient batallar entre els millors?
Ho intentarem.

· Quant temps dediques a entrenar durant la setmana?
Com a molt dos dies a la setmana. I si disposo de més temps, m’agrada també jugar a tennis, que ho havia fet durant més de 25 anys seguits.

· A qui admires en el món del tennis taula? Tens algun ídol?
Quan vaig començar, m’agradava en Josep Maria Palés.

3 Comments

 1. Jordi Forcada

  Si senyor, tot un cavaller.
  Una entrevista molt bona. En Josep Fèlix Gutiérrez per mi també és una persona molt important dins el Campionat Intercomarcal igualment com el CTT Sant Hilari. Et felicito per anar tirant el club endavant i que molts anys més podem seguir disfrutant de tots vosaltres.
  Un plaer.

 2. Anònim

  comparteixo el que ha dit en Forcada,en Josep Guti és un exemple a seguir,dins i fora de la taula.felicitats!

  Lluís

 3. Sense aquest gran personatge, l'intercomarcal no seria el que és!!!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén