Nova derrota en el segon partit que jugaven els locals aquesta setmana.
El St Quirze venia a endur-se la victòria amb en Camprubí i en Salamanca preparats per derrotar amb en Jordi a casa seva i acompanyats per dos joves que algun dia arribaran a ser temuts per més d’un jugador actual.
En Ramon volia obrir foc amb el primer partit contra en Jordi i, tot i guanyar el primer joc clar, la cosa es va capgirar de forma molt ajustada va perdre els tres jocs següents. Això els hi trencava els plans als visitants, ja que el Sr Antonio s’enduia el següent de manera fàcil a l’Albert, i quan la lògica s’havia de posar pels de Mont-rodon, i el partit de cara, en Cristian va ser capaç de poder guanyar amb en Fèlix quan aquest guanyava 2-0 controlant i al final es va posar més nerviós que el jove jugador de St Quirze.
El Mont-rodon va tornar a treure l’artilleria als dobles posant en Cruski a jugar i amb un grandiós partit, i molt treballat tàcticament, el van resoldre amb 3 sets pels de casa, i l’empat a 2 al marcador. Aquí la veterania del St Quirze va sortir a la pista i va anar pel partit amb en Ramon escombrant a l’Albert, que gairebé no li va deixar ni tocar bola, i el darrer partit el Sr Antonio guanyant amb en Fèlix per 3-1 en un partit molt bonic i disputat. A l’anterior en Jordi no va donar opció al Cristian per donar la segona campanada del dia.De nou un petit error ha costat una derrota als del Mont-rodon que demostren que sempre hi ha una opció.PD: Un visitant, eh Ramon!, m’havia de vestir un “traje” i la cosa no li va acabar d’anar bé, ho sento! A la pròxima? I l’altre, el Sr Antonio, volent arreglar-ho al final no juguem… Coses de grans…

Jordi Forcada