Una temporada més, una delegació de fins a vuit jugadors representants d’Osona i un del Ripollès, van participar aquest dissabte passat a Les Borges Blanques a la Final Nacional de tennis taula dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

En categoria Benjamí, en Pol Creus i l’Oriol Tor (CTT Roda de Ter) van aconseguir el títol en dobles, i en individual també van tenir una gran actuació, ja que després de ser primers del seu grup, a els eliminatòries l’Oriol es va fer amb el títol i en Pol va ser tercer.

En categoria Aleví, l’Iu Pujol i l’Albert Poole (TT Torelló) van aconseguir el subcampionat en dobles al perdre la final molt ajustada, mentre que en individual, en l’Albert va ser segon de grup però va perdre a quarts de final, i l’Iu va ser quart de grup. Aquí també hi va participar en Fortià Orriols que va jugar al grup de l’Iu i va ser tercer i tampoc es va classificar per la fase final.

En categoria Infantil, l’Aniol Reche i en Pol Vilaregut (CTT Tona) van ser segons en dobles. I a l’individual, l’Aniol després de ser segon de grup va perdre a quarts de final, i en Pol va ser quart de grup.

En categoria Cadet en Gil Dachs i en David Dudzic (Vic TT) van ser els campions de dobles. En Individual el més destacat va ser en Gil Dachs (Vic TT) que va acabar en tercera posició final, i en David va superar els quarts de final i va perdre a semis. El partit pel tercer lloc va ser per en Gil.

Un any més, com a entrenadors hi van ser en Jordi Forcada i en Santi Oliva.