Vic, 20 d’abril de 2024

Disputada la jornada final de lliga aquest dissabte 20 d’abril, coronem nous campions de la Lliga TTI per aquesta temporada 2023-2024.

Però anem per parts, perquè aquesta jornada va començar de fet el dijous, ja que les dues semifinals es van ajornar la setmana passada, i han deixat unes prèvies que han donat encara més emoció a la jornada.

Per un costat, el CTT Arbúcies i el Girbau Vic TT “A” van obrir el foc per assegurar un lloc a la final. El partit es va decidir a l’últim moment, al partit de dobles, imposant-se finalment l’equip de Vic (4-3), i assegurant el seu lloc a la final.

Per l’altra banda, en un dels nous clàssics de la lliga TTI, es van enfrontar el CTT Sant Vicenç – Borgonyà i el TT Sant Quirze, partit que van guanyar els de Sant Vicenç de Torelló per un resultat final de 6 a 1.

Amb el quadre ja tancat definitivament per la jornada de dissabte, Els encontres finals es van decidir de la següent manera:

CTT Sant Vicenç – Borgonyà es va imposar a la final al Girbau Vic TT “A” per 4-3, encontre decidit en els dobles. El CTT Arbúcies es va imposar en el partit pel tercer i quart lloc al TT Sant Quirze per un resultat final de 5-2. CTT Roda de Ter es va imposar al Girbau Vic TT “B” per un resultat final de 4-3, el TT Mont-rodon va guanyar al CTT Sant Hilari per 5 a 2 i el CTT Sant Quirze Safaja – Tona es va imposar al TT Torelló també per 5 a 2.

Les posicions de la lliga van quedar definitivament tancades de la següent manera:

1r – CTT Sant Vicenç – Borgonyà
2n – Girbau Vic TT “A”
3r – CTT Arbúcies
4t – TT Sant Quirze
5è – CTT Roda de Ter
6è – Girbau Vic TT “B”
7è – TT Mont-rodon
8è – CTT Sant Hilari
9è – CTT Sant Quirze Safaja – Tona
10è – TT Torelló

Finalment, també es van lliurar els premis individuals als tres millors jugadors de la Lliga TTI d’aquesta temporada, que van ser per:

1r. Gerard Romera (CTT Sant Vicenç – Borgonyà)
2n. Joan Riera (TT Sant Quirze)
3r. Sergi Huguet (CTT Sant Quirze Safaja – Tona)

Moltes gràcies a tots els equips i palistes per la participació i el bon funcionament d’aquesta temporada 2023-24 de la Lliga TTI.

La lliga tornarà al setembre, no us la perdeu!