Aquest dissabte passat es va fer al Poliesportiu de Can Delfí d’Arbúcies la sisena i darrera trobada individual del Campionat Intercomarcal Escolar de la temporada amb la participació de 29 jugadors dels diferents clubs del TTI.

En el Nivell A es va imposar com ja ha estat habitual aquest curs en Biel Cabra, jugador del CTT Arbúcies novament per davant de Gil Dachs (Vic TT), Damià Sala (TT Torelló) i Miquel Poole (TT Torelló). En el Nivell B va guanyar Marc Miró (CTT Ripoll) a Iu Pujol (CPE Taradell), Ruth Pons (CTT Arbúcies) i Pol Vilaregut (CTT Roda de Ter). I en el Nivell C va resultar guanyador en Martí Romeu (CTT Moianès), seguit de Marc Fajardo (TT Torelló), Derek Fulgarolas (CTT Arbúcies) i Naiara Busquets (CTT Arbúcies).

I com també ja és de costum, es van entregar els diplomes especials de la temporada que enguany han estat per:
– Martí Sunyer (a la regularitat)
– Claudi Granados (a la progressió)
– Miquel Poole (al millor debutant)
– Marc Sánchez (a l’esforç)
– Naiara Busquets (a la constància)
– Pol Vilaregut (a l’esportivitat)

Com sempre, dono les gràcies a tots els esportistes que han participat i han intentat fer lo millor possible, als entrenadors, als clubs i als pares.

Que tingueu tots un bon estiu, i si tot va bé ens tornem a posar en marxa al setembre!