Avui, des del Tennis Taula Intercomarcal, us volem fer la recomanació de unes lectures relacionades amb el nostre esport.

Per un costat, d’un llibre que ens han comentat i que pot ser molt interessant: Los Reveses, de Javier Pérez de Albéniz.

És una història personal sobre el Parkinson i el ping-pong.

Per a tots els amants del tennis taula. Us emocionarà, us farà riure. Us agradarà!

Aquí us deixem un enllaç per fer un tastet del llibre:
Los Reveses

La Metafísica del ping-pong. Guido Mina di Sospiro

Novel·lista Italià nascut a l’argentina relata la seva relació amb aquest fascinant esport, des de la practica casual de la seva infantesa, a descobrir-ho amb intensitat a edat adulta. Practica constant, torneigs amaters, entrenaments amb el seleccionador de la República Dominicana… batalles de ping-pong amb expresidiaris a clubs clandestins… i les temibles jugadores xineses amb pics… Una col·lecció d’anècdotes i una mica de filosofia que explica les diferencies de com veiem les coses a orient i a occident, i la passió per aquest esport.