Aquest dissabte passat al matí es va fer a Torelló la primera prova del Campionat Intercomarcal Escolar d’aquesta temporada 2022-2023 amb la participació de 29 jugadors dels diferents clubs d’Osona, el Ripollès, el Moianès i la Selva.

En el Nivell A es va endur la victòria la jugadora Maika Sagrera del Vic TT per davant de  Biel Cabra (CTT Arbúcies), Damià Sala (TT Torelló) i Pau Fossas (CTT Ripoll). En el Nivell B es va imposar Marc Miró del CTT Ripoll a Eloi Carné (CTT Moianès), Marc Sánchez (CTT Ripoll) i Montassir Bendriss (TT Torelló). I en el Nivell C, que enguany es recupera la categoria, els premis van ser per Aniol Reche (CTT Tona), Oriol Tor (CTT Roda de Ter), Iu Pujol (CPE Taradell) i Felipe Da Sousa (CTT Tona).

La propera prova serà el dissabte dia 29 d’octubre a Roda de Ter.