Aquest dissabte 11 de desembre hem tornat a celebrar un torneig individual del TTI, després de casi dos anys des de la última edició. A estat a les instal·lacions dels companys de Roda de Ter, que aquest any han tornat a disputar la nostra competició.

Un total de 21 participants dels clubs de Arbúcies, Mont-rodon, Roda de Ter , Sant Hilari, Sant Quirze de Besora, Sant Quirze Safaja i Vic ens hem ajuntat per gaudir de una tarda de tennis taula, retrobar els companys i fer un bon berenar.

Després de la fase de grups, el torneig ha quedat decidit en una final disputada per en Jordi Vila (Ctt Arbúcies) i el jugador local Àlex Llastanós. L’Alex ha arribat a la final després de superar en Joan Riera (TT Sant Quirze Besora) i en Paco Nicolás (CTT Sant Hilari) mentre que en Jordi Vila va haver de superar l’Àlex Alejo (TT Mont-rodon) i en Xavier Grau (Ctt Roda de Ter).

En una disputa final dirimida en cinc sets, en Jordi Vila es va imposar finalment al jove jugador de Roda de Ter, quedant el podi final conformat per Paco Nicolás i Xavier Grau, tercer i quart classificats finalment.

Una tarda de bon ambient, bon joc, bona coca i algun petit ensurt, que esperem us hagi deixat a tots amb ganes de tornar-nos a retrobar en breu.

A sota podeu veure el video de la final.