Aquest Dissabte 3 de juliol de 2021, a Taradell, hem tancat de manera definitiva aquesta temporada 20/21, estranya encara per tot el que ha envoltat encara la qüestió sanitària que encara ens afecta.

Entre la coincidència de competicions, problemes de vacunacions, lesions, baixes d’última hora i demés, la competició d’aquest any ens ha sortit amb una participació un tant peculiar, barrejant jugadors habituals amb joves jugadors que hi accedeixen per primera vegada, i alguns de veterans que potser no hi tornaran mai mes, però tots disposats a passar una bona tarda i aportar en el que es pogués.

Després de una tarda d’intensa competició i excepcional ambient, el top 8 se’l va adjudicar en Biel Gimeno (Girbau Vic TT), en guanyar l’enfrontament directe amb el segon classificat, Eduard Morató (Ctt Arbúcies) en un ajustat partit que es va decidir en avantatges al cinquè set, com no podria ser d’un altre manera.

El tercer classificat va ser David López (Ctt Sant Hilari), lluitant de valent amb els contraris, els canvis de pala i la contrarietat de llençar pilotes als cantos de les taules  🙂 (son inevitables David, jajajaja), i sobretot regalant bon humor a la resta de companys.

La classificació final de la jornada va quedar així:

01 Biel Gimeno (Girbau Vic TT)
02 Edu Morató (Ctt Arbúcies)
03 David López (Ctt Sant Hilari)
04 Paco Nicolás (Ctt Sant Hilari)
05 Dani Tura (Ctt Arbúcies)
06 Santi Oliva (TT Torelló)
07 Quim Portet Jr (Girbau Vic TT)
08 Josep Lluis Roger / Gerard Romera

Agrair a en Jordi Forcada per la organització i el berenar, En Gil Arumí per la assistència en la entrada de dades dels partits, en Gerard Romera per assistir i suplir un jugador esgotat i en general a tothom per l’assistència i el bon humor general.

Que el proper anys ens puguem retrobar un altre vegada.