Aquest passat dissabte dia 19 de juny es va fer a Taradell la tercera i última prova del Campionat Intercomarcal Escolar de tennis taula d’aquesta temporada. En aquesta ocasió hi van participar 16 jugadors.

En el Nivell A en va ser la guanyadora la jugadora del CTT Roda de Ter Maika Sagrera per davant de Martina González (Vic TT), Ayoub Benhari (TT Torelló) i Biel Cabra (CTT Arbúcies). I en el Nivell B es va imposar el jugador del TT Torelló Arnau Ramírez a Said Ghoulla (TT Torelló), Biel Hermoso (CTT Roda de Ter) i Daniel Carrasco (TT Torelló).

En acabar la competició es van repartir els diplomes especials de final de temporada que en aquesta ocasió van ser per: Maika Sagrera (a la regularitat), Ivan Francos (a la progressió), Biel Cabra (al millor debutant), Claudi Granados (a l’esforç), Pol Manrique (a la constància) i Gil Arumí (a l’esportivitat).

La temporada TTI Escolar es dóna per acabada amb aquest darrer torneig. Esperem poder començar de nou si tot va bé al mes d’octubre en les condicions normals.

Bon estiu a tothom!