Xè Open de Tennis Taula Vila d’Arbúcies
Dissabte 19 de setembre.

Edgar Venegas (Girbau Vic TT) guanyador del Xè Open de Tennis Taula Vila d’Arbúcies. El jove palista de la pedrera del Vic TT ha estat el brillant campió d’aquesta nova edició disputada aquest dissabte passat a la tarda a les instal·lacions del CTT Arbúcies.

Venegas ha fet un torneig impecable, accedia al quadre final de l’Open A com a primer de grup, sense perdre cap partit. Un cop a semifinals derrotava a Jofre Ferrer (CTT Moianès) per 3 a 1 i a la final s’imposava al seu company d’equip Biel Gimeno ( Girbau Vic TT) pel idèntic resultat. A l’altre banda del quadre, en la segona semifinal, Gimeno ha guanyat també per 3 jocs a 1 a David Avilés (TT Torelló).

La tercera plaça del podi ha estat per Jofre Ferrer al superar a Avilés per 3-1. El jugador del moianès ha mostrat un gran nivell de joc al superar les seves eliminatòries de vuitens i quarts de final contra jugadors amb experiència contrastada a lligues Nacionals, i en va obtenir la seva merescuda recompensa.


A l’Open B la competició va estar més igualada, Paco Nicolás (CTT Sant Hilari) accedia a la final després de superar per 3 a 2 a Jordi Vila (CTT Arbúcies). Joaquim Azcón (CTT Cardedeu) també patia de valent i superava a Pablo Araya (CTT Campllong) per 3 – 2.

A la final Azcón s’ha imposat a Paco Nicolás per un resultat de 3 jocs a 0.

Enguany, el premi al millor jugador local ha estat per Eric Canosa (CTT Arbúcies) assolint la dotzena posició en la classificació general.

A mitja tarda, amb motiu del desé aniversari de l’Open d’Arbúcies es va sortejar entre tots els jugadors participants, una panera d’embotits per gentilesa de Casa Méndez. El premiat ha set Toni Sieso del CTT Arbúcies.


Des del CTT Arbúcies volem donar les gràcies a tots els participants per la seva assistència i pel bon compliment en la aplicació de totes les mesures higiènic sanitàries que es van implementar.

El nostre agraïment a tots els col·laboradors i molt especialment a l’Ajuntament d’Arbúcies per fer-nos costat i ser-hi en aquests deu anys.

Club Tennis Taula Arbúcies

Classificació final:

1.- Edgar Venegas (Girbau Vic TT
2.- Biel Gimeno (Girbau Vic TT)
3.- Jofre Ferrer ( CTT Moianès)
4.- David Avilés (TT Torelló)
5.- Jordi Pladevall (Girbau Vic TT)
6.- Juan Ortega (SCR El Ciervo)
7.- Arnau Miarons (Girbau Vic TT)
8.- Sergi Pérez (CTT Sant Quirze Safaja)
9.- Jordi Dot (TT Torelló)
10.- Juanjo Cortés ( CTT Tona)
11.- Àlex Alejo (TT Mont-rodon)
12.- Eric Canosa (CTT Arbúcies)
13.- Joaquim Azcón (CTT Cardedeu)
14.- Paco Nicolás (CTT Sant Hilari)
15.- Jordi Vila (CTT Arbúcies)
16.- Pablo Araya (CTT Campllong)