Biel Gimeno del Girbau Vic TT ha estat el campió de l’edició enguany. El jove vigatà s’ha imposat a la final per 3-0 davant David Roca del CTT Calella.
Gimeno ha fet un gran torneig, només ha cedit un joc a 1/4 de final enfront Joaquim Azcón (CTT Cardedeu). A semifinals guanyava al seu company d’equip Arnau Miarons per 3-0 amb parcials de 11-8, 11-9 i 11-9.
Per la seva banda Roca ha hagut de patir més per arribar a la final. A quarts de final derrotava a Edgar Venegas (Girbau Vic TT) per 3-2 en un partit molt igualat i superava la semifinal, també per 3-2, contra Sergi Huguet del CTT Sant Quirze Safaja.
En la final de consolació de l’Open A, Sergi Huguet ha pujat al tercer graó del podi al derrotar per 3- 0 a l’Arnau Miarons (Girbau Vic TT).
La final de l’Open B l’han disputat Miquel Gutiérrez (CTT Sant Hilari) i Cristian Moyano del CTT Cardedeu amb victòria del primer per un resultat de 3-0.
El trofeu al millor jugador local ha estat per Daniel Tura (CTT Arbúcies) que ha mostrat un bon nivell de joc lluitant frec a frec contra jugadors de major entitat.
Des del Club Tennis Taula Arbúcies volem agrair l’assistència de tots els jugadors participants que han volgut compartir aquesta jornada de tennis taula amb nosaltres. El nostre agraïment a tots els col·laboradors, al Comitè TTI i especialment a l’Ajuntament d’Arbúcies pel seu ajut incondicional.

Classificació final del 16 primers jugadors:

1.- Biel Gimeno (Girbau Vic TT)
2.- David Roca (CTT Calella)
3.- Sergi Huguet (CTT Sant Quirze Safaja)
4.- Arnau Miarons (Girbau Vic TT)
5.- Isaac Coll (CTT Ripoll)
6.- Edgar Venegas (Girbau Vic TT)
7.- Sergi Martinez (CTT Sant Quirze Safaja)
8.- Joaquim Azcón (Girbau Vic TT)
9.- Irina Gimeno (Girbau Vic TT)
10.- Amador Garrell (CTT Sant Quirze Safaja)
11.- Jordi Ruiz (Sant Quirze TTC)
12.- Sergi Pérez (CTT Sant Quirze Safaja)
13.- Miquel Gutierrez ( CTT Sant Hilari)
14.- Cristian Moyano (CTT Cardedeu)
15.- Paco Nicolás (CTT Sant Hilari)
16.- Jordi Fogueras (CTT Sant Hilari)

Us emplacem a tots a participar l’any vinent en el que serà el nostre desè aniversari, fins llavors us desitgem tota mena d’èxits en aquesta nova temporada 2019-2020 que ara comença,
Fins aviat!
CTT Arbúcies