El passat cap de setmana es va disputar a la localitat de Reus la Fase Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb la participació d’una nombrosa delegació de palistes dels diferents clubs de l’Intercomarcal Escolar. La competició es va disputar a les instal·lacions del CTT Ganxets de Reus.

El dissabte van competir les categories Benjamí i Aleví. El matí en Lluc Piera va finalitzar en setena posició final en Benjamí Masculí després de ser segon a la fase de grups, i entrar a la lluita per les primeres places.

A la tarda, en la competició per equips, l’equip Benjamí Masculí format per en Lluc Piera i l’Aniol Hormigon van aconseguir una meritòria cinquena posició de nou equips participants, sabent que ells eren dels més joves de la competició. I en Aleví Femení, l’equip format per la Maika Sagrera i la Blanca Martín van ser terceres classificades anant de menys a més.

El diumenge el matí tornava a ser torn per la competició individual amb uns quants participants. En Jofre Ferrer va ser campió de la categoria Juvenil Masculí, l’Àlex Llastanós va ser setè en Cadet Masculí, la Lídia Piquer va ser campiona en Cadet Femení i en Gerard Romera va ser campió Infantil Masculí.

A la tarda, altre cop competició d’equips, va tornar a ser una bona jornada per la delegació osonenca, ja que la parella formada per l’Àlex Llastanós i en Pau Tort van acabar amb un molt meritori subcampionat en categoria Cadet Masculí guanyant molts partits ajustats i en el darrer partit de dobles. També va acabar amb èxit la victòria en categoria Infantil Masculí amb en Gerard Romera i en Mouslim Benhari demostrant un bon nivell de joc.

Cal destacar que també es va tenir el títol en Cadet Mixt format per la Lídia Piquer i en Genís Berengueres, ja que a darrera hora es va retirar l’altre equip participant, i se’ls hi va adjudicar el títol sense haver de jugar.

La delegació osonenca va estar dirigida per en Jordi Forcada que va estar allà tot el cap de setmana, i també va col·laborar-hi en Santi Oliva que es va desplaçar a Reus el dissabte a la tarda.