Un total de 30 jugadors van participar a la primera prova del Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula d’aquesta nova temporada, que es va jugar a les instal·lacions del TT Torelló el dissabte el matí.

Els resultats van ser aquests:

Nivell A:
1r. Gerard Romera (TT Torelló)
2n. Genís Berengueres (TT Torelló)
3r. Teo Martín (CTT Moianès)
4t. Mouslim Benhari (TT Torelló)

Nivell B:
1r. Oriol Terradellas (CTT Moianès)
2n. Gil Arumí (CTT Roda de Ter)
3r. Pol Frías (CTT Roda de Ter)
4t. Pau Tort (CTT Roda de Ter)

Foto dels 4 primers classificats de cada Nivell

La competició organitzada des del Tennis Taula Intercomarcal i el Consell Esportiu d’Osona, és oberta a jugadors i jugadores entre 6 i 16 anys de clubs i escoles de la comarca d’Osona i voltants. La segona prova del Campionat es farà el dissabte dia 17 de novembre a Roda de Ter.