Notes informatives

Borsa de jugadors temporada 2018-2019

Obrim la borsa de jugadors de la temporada 2018-2019 del Tennis Taula Intercomarcal. En aquesta entrada podreu seguir el mercat de fixatges des d’ara fins l’inici de la temporada que ve. Posem a la vostra disposició una via per facilitar la comunicació entre palistes que s’ofereixen i clubs que demanden l’incorporació de nous jugadors.

Per fer-ho fàcil, podeu deixar comentaris al final de l’entrada amb les vostres necessitats. El comitè TTI anirà recopilant i actualitzant el seguit d’informacions que ens feu arribar.

1 Comment

  1. TTI

    Hola Companys. A la Garriga no som jugadors suficients per fer equip. Si hi ha jugadors que no tinguin equip i vulguin jugar amb La Garriga si us plau contacteu amb Xavier Grau per correu electrònic a xavigrau28@gmail.com. Alhora, els equips que vulguin un o 2 jugadors més, si us plau contacteu amb Xavier Grau també, ja que si no fem equip a La Garriga, el Xavier Grau, Sacha Cardozo i Adrià Vico ens apuntarem amb aquells equips que ens vulguin incorporar.

    Gràcies.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén