Una delegació dels diferents clubs del TTI Escolar va participar durant aquestes darreres setmanes a la Fase Territorial a Terrassa i a la Fase Nacional de Tortosa dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. S’hi va poder participar al tenir llicències del Consell Esportiu d’Osona.

Els esportistes convocats van ser:

  • Cadet Masculí: Jofre Ferrer i Jaume Blancafort
  • Infantil Mascuí: Jürgen Edingloh i Mouslim Benhari
  • Aleví Masculí: Gerard Romera i Teo Martín
  • Benjamí Masculí: Quim Portet i Unai Luque
  • Benjamí Femení: Blanca Martín i Paula Ruiz

Després d’aconseguir que tots els participants a la Fase Territorial de Terrassa fessin podi, a Tortosa, els que hi van poder anar, o l’han tornat a repetir o han quedat a les portes.

El dissabte a les proves Individuals hi van participar en Jofre Ferrer (CTT Moianès) que va aconseguir el subcampionat en categoria Cadet, i la Blanca Martín (CTT Roda de Ter) després de poder-se classificar per les semifinals, va acabar en quarta posició de Benjamí Femení.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

El diumenge a la prova d’Equips, l’Infantil Masculí del TT Torelló format per en Jürgen i en Mouslim van ser subcampions, només perdent la final. L’equip Benjamí Femení del CTT Roda de Ter format per la Blanca i la Paula van ser campiones. I l’Equip Benjamí Masculí amb en Quim i l’Unai que al final el van deixar jugar, va acabar en quarta posició.

Els entrenadors desplaçats a Tortosa van ser: Jordi Forcada, Santi Oliva i Quim Portet.
IMG-20180603-WA0010