Dissabte 30 de desembre un total de 34 palistes van participar a la desena edició del memorial Lluís Mas, organitzada pel Club Tennis Taula Tona en record al palista i amic Lluís Mas.

Fotografia de la Sala Canal de Tona a la fase d’eliminatòries

El guanyador d’aquesta edició va ser Xevi Sellas (TT Ripoll) que va poder imposant-se per un ajustat 3-2 a David Avilés (TT Torelló). Amb aquesta victòria Xevi Sellas s’endugué el seu primer trofeu de campió d’aquest torneig, i tindrà l’honor de sortir al cartell de la pròxima edició del memorial.
El tercer lloc va ser pel palista del TT La Garriga Nil Aragall en vèncer davant del jugador local Claudi Granados amb un resultat de 3-1. Amb aquest resultat però, Claudi Granados aconsegueix quedar com a primer local, seguit de Juanjo Cortés i Eduard Morató.

Podi dels finalistes del torneig amb els 3 millors locals i la família de Lluís Mas

Per acabar volem agraïr la presència com cada any de la família d’en Lluís Mas, que van quedar molt contents i volen agraïr a tots els jugadors que una vegada més fa possible la celebració d’aquest torneig, i remarquen els agraïments pel Club Tennis Taula Tona, per la seva implicació i sentiment en celebrar aquest torneig any rere any, i els agraiments a tots els jugadors que hi van participar.

Fotografia de grup de tots els participants del torneig

En nom del club, desitgem que tothom hagi gaudit del torneig i us recordem que si voleu veure fotos d’aquesta o altres edicions del torneig les podeu trobar a la nostra pàgina de facebook.