El passat dissabte 3 desembre es va disputar la novena edició del memorial Lluís Mas al Pavelló municipal d’esports de Tona organitzada pel Club Tennis Taula Tona en record del nostre estimat amic Lluís Mas. En primer lloc, volem agrair l’assistència de la quarantena de palistes que van participar en el torneig. Volem destacar que un any més vam poder gaudir de molts bones partides des de les fase de grups fins a la fase eliminatòria.

 
El pavelló municipal d’esports de Tona en plena competició 

El guanyador d’aquesta edició va ser el jugador del CTT Tona Jordi Masaló imposant-se per 3-2 al també jugador local Claudi Granados en una final molt ajustada. Amb aquesta victòria Jordi Masaló s’endugué el seu primer trofeu de campió d’aquest torneig. El tercer lloc va ser pel palista del TT Sant Vicenç Juanjo Cortés en vèncer davant de Jordi Tor del TT Sant Vicenç amb un contundent 3-0. El podi local va ser pels tres joves jugadors tonencs Xevi López, Eduard Molist i Arnau Pujol.

 Podi (1r: Jordi Masaló, 2n: Claudi Granados, 3r: Juanjo Cortés) i família d’en Lluís Mas 

Per acabar volem agraïr l’ajuda de tots els col·laboradors que han fet possible el torneig i donar les gràcies al Vic TT per deixar-nos material. També volem agrair la presència de la família d’en Lluís Mas que any rere any participa en l’entrega de trofeus.
En nom del club, desitgem que tothom hagi gaudit un any més del torneig. Us recordem que si voleu veure fotos d’aquesta o altres edicions del torneig les podeu trobar a la nostra nova pàgina de Facebook.

Classificació:
1r.- Jordi Masaló (CTT Tona)
2n.- Claudi Granados (CTT Tona)
3r.- Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç)
4t.- Jordi Tor (TT Sant Vicenç)
5è.- Jordi Palau (TT Borgonyà)
5è.- Antonio Miguel Salamanca (CTT Sant Quirze)
5è.- Josep Mª Blancafort (Girbau Vic TT)
5è.- Pere Ausió (Girbau Vic TT)
9è.- Alex Timoner (TT Sant Vicenç)
9è.- Edu Morató (TT Sant Vicenç)
9è.- Josep Gual (CTT Arbúcies)
9è.- Manolo Carmona (CTT Arbúcies)
9è.- David López (TT Sant Vicenç)
9è.- Marc Lara (CTT Roda de Ter)
9è.- Joan Ges Jr (TT Torelló ‘B’)
9è.- David Velasco (TT Torelló ‘A’)

Gràcies a tots i fins la pròxima.
Club Tennis Taula Tona