En la prova infantil-cadet mixta puntuable pel TTI escolar del 45è Open de Nadal de Vic, competició oberta a jugadors escolars i federats, el guanyador ha sigut per Sergi Mohedano del TT Ripoll que s’ha imposat a la final al seu company d’equip Èric Martínez. El 3r lloc l’han ocupat David Bofías i Ferran Capdevila del Vic TT.

 
Ambient en plena competició del 45è Open de Nadal a Vic
 
Per altre banda, la jugadora del Vic TT, Noa Muñoz, ha estat la guanyadora de la prova infantil federada mixta, en imposar-se a la final a Andreu Puigmolé del TT Cassà per 3-0.
A semifinals Noa Muñoz va vèncer a Biel Navio de l’Escola del Vic TT i Andreu Puigmolé es va imposar a Miquel Campderrós del TT Arbúcies.

En les proves aleví i benjamí mixtes, els campions han estat Albert Oliva del CTT Roda de Ter (categoria aleví), i la vigatana de l’Escola del Vic TT Sílvia Coll (categoria benjamí), que aquesta temporada jugarà els campionats de Catalunya i d’Espanya amb el CTT Cassà. Miquel Coll del Vic TT i Cesc Molins dels 8 La Garriga han sigut subcampions. 
 
Fotografia dels guanyadors de les diferents categories
 
Aquesta edició de l’Open de Nadal Infantil de Vic, organitzada pel Vic TT i el Comitè Intercomarcal, ha contat amb 80 participants de diferents clubs de Barcelona i Girona, i principalment jugadors d’equips que disputen el Tennis Taula Intercomarcal Escolar.

Classificació general de cada categoria:
Categoria Infantil
1r. Sergi Mohedano (TT Ripoll)
2n. Èric Martínez (TT Ripoll)
3r. Ferran Capdevila (Vic TT)
3r. David Bofias (Vic TT)

Categoria Aleví
1r. Albert Oliva (CTT Roda de Ter)
2n. Miquel Coll (Vic TT)
3r. Èric Sánchez (Els 8 La Garriga)
3r. Andreu Bové (TT Torelló)

Categoria Benjamí
1r. Sílvia Coll (TT Cassà)
2n. Cesc Molins (Els 8 La Garriga)
3r. Gerard Gutierrez (TT Centelles)
3r. Roger Vilà (CTT Torelló)

Categoria Infantil mixt federats 

1r. Noa Muñoz (Vic TT)
2n. Andreu Puigmolé (TT Cassà)
3r. Biel Navio (CTT Vilanova)

3r. Miquel Campderrós (TT Arbúcies)