Adjuntem nota informativa de la normativa de la lliga TTI, en cas que així passés:

Resolució en cas de dobles i triples empats (lliga TTI):
Si al acabar la lliga hi hagués dos o més equips empatats a punts, es clasificaran tenint en compte els resultats obtinguts per cada un d’ells exclusivament al enfrontar-se a l’altre o altres contendents empatats, procedint de la següent manera:

1. Si són dos els equips empatats es sumaran els resultats dels enfrontaments entre ells. Si realitzada la suma persisteix la igualtat, es mirarà els jocs en contra i a favor dels partits, dels equips empatats entre ells.
En el cas de no resoldres per aquest sistema els equips haurien de disputar un partit més a una sola volta a un local que no sigués cap dels dos equips per desfer l’empat.

2. Si són més de dos, es tindrà en compte els resultats obtinguts entre ells, considerant el del millor cueficient com a resultat de dividir el número de partits guanyats amb els perduts. En el cas de no resoldre’s per aquesta via es seguiria evaluant el millor cueficient del jocs, i si no quedés resolt, la diferència de punts entre els equips empatats.
Si en algun moment algun equip deixa d’estar empatat, no es tindrà en compte en els següents esglaons de l’escala per desempatar.
Si aquest sistema no desempatés els equips es miraria la puntuació del rànquing de la lliga dels jugadors que formen l’equip, sumant la puntuació de cada un dels membres de l’equip i guanyant l’equip que aconseguís sumar millor puntuació individual a la lliga TTI en el conjunt de l’equip.

Atentament:
Comitè TTI