El Sant Quirze TTC “A” s’ha proclamat campió de la Lliga Intercomarcal 2011-2012.

 Sant Quirze TTC  A

I és que encara falta una jornada de lliga i l’equip té 4 punts més que el CTT Sant Hilari. De fet, el podi està totalment definit donat que el TT Borgonyà té 4 punts menys que el segon classificat. Així doncs, el podi de la Lliga Intercomarcal és:

1r. Sant Quirze TTC “A”
2n. CTT Sant Hilari
3r. TT Borgonyà
Els tres equips han fet una brillant temporada i des del Comitè TTI els volem felicitar. En especial al Sant Quirze ja que, fins al moment, ha guanyat tots els partits.
Aquest cap de setmana el Sant Hilari intenterà que el Sant Quirze pateixi la seva primera i única derrota de la temporada. A més a més, el segon equip de Sant Quirze es disputa la primera plaça del Grup 2 en un interessantíssim partit contra el TT Sant Vicenç.
Així doncs, aquest dissabte hi haurà una tarda d’emocions i celebracions al local de joc del Sant Quirze.
Enhorabona!!