Notícies destacades

TT Borgonyà campió de la Lliga TTI 2010/2011

L’equip de Lluís Burgaya ha guanyat per segona vegada consecutiva el títol de Lliga. Els de la Vall del Ges, que només necessitaven sumar un punt per aconseguir la primera posició, han aconseguit guanyar la Lliga tot i perdre el partit.
El Sant Quirze A ha alineat la millor plantilla: Jordi Terricabras, Jordi Tor i Juanjo Cortés. Per part del Borgonyà han jugat Lluís Burgaya, Ignasi Arranz i Jordi Borrull. Sense cap dubte, 6 dels millors jugadors de Tennis Taula de la Catalunya Central i, en definitiva, un dels millors partits que s’ha vist mai en una lliga Intercomarcal.
Al primer partit la lògica s’ha imposat i Terricabras ha guanyat sense massa problemes a Borrull. El segon era clau pel desenvolupament del partit. Una victòria de Tor hauria posat el Borgonyà contra les cordes i potser no hauria aguantat la pressió. Tor, malgrat fer un partidàs, ha acabat perdent per 3 a 0 contra un immens Arranz. En aquests moments, el Borgonyà s’ha proclamat campió de lliga i l’equip ha esclatat de joia.
La lliga estava decidida, però el partit acabava de començar. El Borgonyà volia una victòria per poder guanyar la lliga amb més punts que el segon classificat, però els de Sant Quirze volien la victòria per aconseguir la preuada segona plaça.
En el tercer i quart partit, Juanjo i la parella Terricabras-Tor han guanyat amb claredat a Burgaya i la parella Borrull-Arranz respectivament.
Amb un 3 a 1 a favor del Sant Quirze A, ha començat un partit espectacular. Arranz i Terricabras han portat a terme un festival de contra-tospings, tallades a fons de taula, jugades inversemblants… tots els presents al casino, amb en Juanjo al capdavant, han al·lucinat veient aquest gran espectacle. Finalment, Arranz ha guanyat per 3 a 2 amb un 15 a 13 al cinquè onze.
Amb un 3 a 2 al marcador, Borrull ha guanyat a Juanjo jugant de meravella. Amb molts punts llargs, grans intercanvis de cops i una gran suada de samarreta, Borrull ha forçat el 3 a 3.
Després de 2,5 hores de començar, el partit no tenia guanyador. Burgaya i Tor han portat a terme un partit molt important. Un Tor molt intens i afectiu no ha permès a Burgaya entrar al partit i ha aconseguit donar la segona posició de la lliga als de Sant Quirze.

D’aquesta manera, el 26 de Març de 2011 s’ha convertit en una d’aquelles tardes històriques del Campionat Intercomarcal. El Borgonyà s’ha proclamat campió de lliga mentre que el Sant Quirze TTC A i el CTT Sant Hilari han aconseguit la segona i tercera posició respectivament.

5 Comments

 1. Pere Ausió

  Enhorabona als campions del Intercomarcal 2010-2011. Crec que el que al final acaba primer sempre es amb tot el mereixament.
  MOLTES FELICITATS COMPANYS!!!

  Pere Ausió (VIC T.T.)

 2. Anònim

  Moltes gràcies Pere,diu molt de tu.
  desde el nostre partit que he canviat de xip,potser surto massa relaxat i tot..
  vull agraïr l'esforç i dedicació dels meus companys d'equip:Campro,Nali,Borrull,Riu,Conca,Riera,un plaer.als companys de club,un record pel nostre 'presi' Castells i en Serra,una salutació especial per en Juanjo,Liberto,Guitart,Codina,Ferni..i per tota la resta que formen part del campionat.gràcies.

  Lluís Burgaya

 3. Anònim

  Moltes gràcies Pere, i també vull agraïr al club del Sant Vicenç, la bona manera que ens han tractat als que veníem de Vic i molt especialment al CAPI Burgaya que ha sabut portar molt bé aquest equip, i ens ha tingut sempre motivats fins al final.

  Jordi Borrull.

 4. Anònim

  Enhorabona als campions!

  Arnau (Vic TT B)

 5. edu

  espectacular aquests videos!!!!
  jajajajajaja m'ha encantat l'entrevista den juanjo! el mise!! jejeje… una abraçada a tots!!
  d'aqui poc vindré a disfrutar altre cop amb vosaltres

Leave a Reply

Theme by Anders Norén