Marató de tennis taula al partit disputat aquest dissabte a Camprodon entre l’equip local i el TT Vic “B”
Durada total del partit 3h 05min.

·El primer encontre Josep Hernandez va fer molt de mal amb el seu servei a l’Edu que va aconseguir reaccionar al tercer set quan ja perdia 2-0, guanyant-lo però perdent 3-1 al total.
·El segon punt l’Arnau va ser superior al segon set, però costant-li més al primer i tercer, al final 3-0 i segon punt per els visitants.
·Al partit abans del doble, l’Isaac s’el van endur per un ajustat 3-2 quan el perdia per 1-2 però saben reaccionar a temps.
·Els dobles la parella local va ser bastant superior exceptuant el segon set, però al total 3-1 per els de Camprodon, igualant el partit a 2.
·Al cinquè punt, en Josep va tornar a fer molt de mal amb el seu servei, sent gairebé una còpia del seu primer partit guanyant-lo altre vegada per 3-1
·El Vic disposava de dos punts per emportar-se el partit i el primer el va desaprofitar perdent en Salvador per 3-2 contra l’Edu. Recalcar aquí al 4rt set on l’Edu guanyava 10-3 i en Salvador fent una remuntada de pel·lícula s’el va endur per 13-11. Però a l’últim set l’Edu va tenir més sang freda i no va fallar guanyant 11-9.
·L’últim punt era el decisiu i l’Arnau va fer que s’imposés la seva més dilatada experiència guanyant 3-2, però amb emoció fins l’últim punt tancant el partit amb un 11-8 al seu favor.

Victòria total del “Vic B” per 3-4
Destacar la durada del partit, que ha estat el més llarg disputat fins al moment, en els dos anys a la competició del CTT Camprodon.

Isaac Coll