Un encontre molt disputat es va veure aquest dissabte al Teatre Casino de Borgonyà on s’enfrontaven aquests dos equips. El Sant Vicenç partia com a favorit per la seva més extensa experiència en la competició, però el Mont-rodon lluita per intentar donar sempre alguna sorpresa.

Jordi Forcada va ser l’artífex del conjunt visitant guanyant amb en Manel Terricabras i amb en David López tots dos per 3-0, quan encara mai havia guanyat a aquest darrer. El Mont-rodon també va aconseguir el dobles on en Jordi va fer parella amb en Cruski i van poder derrotar els locals López / Palau per 3-1 en un partit molt disputat.

Pel Sant Vicenç, van puntuar tots els seus jugadors: López (1), Manel (1) i Cárdenas (2). En López va fer un bon partit contra en Cruski on van haver de lluitar els dos sobretot en els dos darrers jocs on el de Sant Vicenç se’ls va endur per avantatges. En Manel va poder guanyar a l’Albert Luque en fer valer la seva més dilatada experiència, ja que el nivell era molt similar. En Sergi va derrotar a l’Albert a la primera ronda amb cada cop més oposició, i al partit de desempat amb en Cruski quan aquest havia guanyat el primer joc molt treballat i guanyava el segon per 6-0. Aquí el de Sant Vicenç va saber canviar de joc per remuntar el joc i el partit i deixar la victòria a casa seva.

Jordi Forcada

TT MONT-RODON