3-0  /  1-0     Gerard Font  –  Adjutori Molas
     0-3  /  1-1     Josep Dot  –  Jordi Forcada
     0-3  /  1-2     Josep Diaz  –  Josep Crusats
     0-3  /  1-3     Font/Diaz  –  Forcada/Crusats
     3-2  /  2-3     Gerard Font  –  Jordi Forcada
     3-0  /  3-3     Josep Diaz  –  Adjutori Molas
     0-3  /  3-4     Josep Dot  –  Josep Crusats

     * El TT TORELLÓ A és el campió del Grup B.

Crònica del partit:

L’Adjutori ha sortit molt posat en el partit i amb un primers passos una mica incerts per en Gerard, l’ha obligat a guanyar el primer joc als avantatges. A partir d’aquí en Gerard ha controlat millor i no ha hagut de patir en els altres tot i l’empenta del local per ficar-li difícil.

En Jordi ha portat la iniciativa des del principi no deixant jugar massa en Josep Dot a la defensiva. Un joc molt segur pel de casa fent que no li perillés la victòria en cap moment. En Dot ho provava, però amb la inspiració d’en Jordi li ha costat massa.

En Cruski s’ha adormit al primer joc fent que en Josep Díaz prengués la iniciativa en el primer joc fins a la meitat quan un cop ha reaccionat el de casa, ha capgirat el marcador. En el segon ja no hi ha hagut opció pel visitant i fent que el partit s’anés cap a l’equip local.

La parella de Torelló ha començat bé aprofitant les errades dels locals, però just al final els hi han capgirat el marcador per guanyar el joc. Els altres dos els de Mont-rodon han dominat el marcador fent que no patissin amb un joc molt més segur, només una petita reacció en el tercer, que ha estat neutralitzada i sentenciada de seguida que s’ha pogut.

El partit estrella de la nit. No tenia perquè ser-ho però ho ha estat. Un Gerard Font molt fort i agressiu ha pogut guanyar els dos primers jocs imprimint un ritme més alt que el seu rival per anar davant el marcador i fer patir l’altre. Quan semblava que el tercer també li podia caure, en Forcada reacciona just al final i tot i fallant una pilota de joc l’ha pogut guanyar als avantatges. El de casa es creix i ho aprofita en el quart que amb un bon inici deixa clavat en Gerard. El cinquè ha estat un recital pel de Torelló que amb una empenta molt forta des del primer punt no ha deixat reacció amb en Jordi i l’ha fet patir darrere al marcador i sense opcions. Un 11-3 clar que demostra que ha sabut jugar les seves cartes.

El Torelló iguala a 3 al marcador general amb la victòria d’en Josep Díaz contra l’Adjutori. El de casa massa nerviós per voler acabar els punts i l’altre molt més relaxat, ha fet que un partit que també podia ser molt més disputat s’acabés massa d’hora. Els jocs han estat igualats, però la definició final millor per en Díaz, ha sentenciat el partit.

Partit llarg per només jugar a 3 jocs. Un Cruski molt defensiu i tou i un Dot molt concentrat a limitar-el només al revés els punts eren llargs. Els dos primers cauen cap a casa per uns 11-9 molt justs. En el tercer un joc més agressiu però ben contrarrestat per l’altre continuava essent igual. Només al final quan en Cruski ha pogut marxar de 3 punts s’ha trencat el partit i ha sentenciat el matx.

Jordi Forcada