3-1  /  1-0     Jordi Forcada  –  Gabriel Suriñach
     1-3  /  1-1     Jordi Aumatell  –  Edu Coba
     3-2  /  2-1     Tània Riera  –  Joan Martinez
     0-3  /  2-2     Forcada/Riera  –  Martinez/Coba
     0-3  /  2-3     Jordi Forcada  –  Edu Coba
     2-3  /  2-4     Tània Riera  –  Gabriel Suriñach
     0-3  /  2-5     Jordi Aumatell  –  Joan Martinez

Crònica del partit:

Un primer joc fàcil per en Jordi ha començat el partit. En Gabriel a partir d’aquí ha canviat una mica el joc i fer desconcertar més el rival. Ho ha aconsguit però perdia el segon i aconseguia per ell el tercer tot i tenir la red en contra, fins i tot una doble en un sol punt. El quart amb tanta igualtat, també s’ha acabat decidint al final amb una petita ajuda de la red en alguns punts decisius.

L’Edu Coba ha començat molt bé el seu partit guanyant els dos primers jocs, on tot i això l’Aumatell ens deixava anar estones de bon joc i desestabiltizant l’Edu. Ha estat en aquest tercer on li feia aixecar bola amb el de Ripoll per rematar-li. Aquí ha aconseguit remuntar un 10-8 en contra per guanyar 13-11. En el quart l’Edu ja no s’ha deixat sorprendre i ha resolt amb claredat.

Bona i treballada victòria de la Tània. Amb un joc obert i de resolucions amb bones entrades decidien els jocs. El primer pel visitant. La Tània ha reaccionat capgirant el marcador amb un joc més ben treballat i efectiu tot i la insistència d’en Juan. De nou en Juan es tornava a posar al partit i amb la Tània massa precipitada en voler resoldre. En el cinquè un principi de joc molt efectiu de la del Mont-rodon no ha donat opció al visitant i l’ha acabat guanyant amb orgull deixant anar cops molt bons.

Els de Ripoll han trencat la bona dinàmica del Mont-rodon en aquest punt. Se l’han emportat amb un clar 3-0 sense deixar entrar en joc als de casa que no s’han trobat còmodes en cap moment.

En Coba de nou trenca amb aquesta victòria la ratxa de victòries del capità del Mont-rodon. Li té la mida presa i es troba còmode amb el seu joc. Per contra, en Forcada li costa molt jugar amb les tallades tan agressives i si no està fi del tot no pot pas.

En Suriñach ha certificat la victòria pel Ripoll “A”. Ho ha fet guanyant a la Tània amb un nou partit a 5 jocs. Molts problemes al principi per la Tània sobretot ja que el terra del local petinava per la humitat i no li permetia jugar al seu joc sense tenir perill. 2-0 es posava per en Suriñach. Quan la Tània s’ha tornat a trobar en condicions ha remuntat el partit guanyant dos jocs amb molta claredat, 11-5 i 11-3. En el cinquè un principi fort del de Ripoll li posava de cara, la Tània lluitava per ficar pressió i quan gairebé ho tenia, en Suriñach ha sabut resoldre. Molt bon partit.

En el darrer, en Juan Martínez ha sentenciat el partit des del principi. En Jordi Aumatell ha començat jugant massa fred i no ha reaccionat fins al final del segon joc. Tot i això en Juan no ha tingut problemes per acabar de resoldre’l.

Jordi Forcada