0-3  /  0-1     Isaac Coll  –  Jordi Forcada
     0-3  /  0-2     Edu Campos  –  Pere Font
     1-3  /  0-3     Ricard Lloveras  –  Fèlix Martin
     0-3  /  0-4     Coll/Campos  –  Forcada/Molas
     3-1  /  1-4     Isaac Coll  –  Pere Font
     3-0  /  2-4     Ricard Lloveras  –  Adjutori Molas
     0-3  /  2-5     Edu Campos  –  Fèlix Martin

Crònica:

En Jordi ha guanyat el primer partit contra l’Isaac intentant ser el màxim efectiu per no ser sorprès en cap moment.

Segona victòria del Mont-rodon que ha aconseguit en Pere guanyant amb l’Edu Campos. Els dos primers jocs han estat molt igualats fins a darrer moment, mentre que al tercer ha estat més clar per en Pere.

En Fèlix s’ha mostat molt segur des de l’inici del partit guanyant els dos primers jocs amb autoritat. A partir d’aquí en Ricard ha reaccionat i en Fèlix ha baixat el rendiment i guanya el joc el de Camprodon. En el quart en Fèlix ha pogut sentenciar el joc i el seu partit gràcies a fer molts punts de sac.

El Mont-rodon ha setenciat el partit guanyant el doble per 3-0 on el primer i tercer joc ha estat molt igualat, encanvi el segon se l’ha pogut emportar molt més còmodament amb molts errors dels del Camprodon.

Reacció del TT Camprodon. L’Isaac Coll ha guanyat amb en Pere per 3-1 on guanyava amb comoditat al marcador, igualtat de joc, els jocs al seu favor. En Pere n’ha aconsguit guanyar un però de manera molt més igualada. L’Isaac li té la mida presa com va passar al partit d’anada.

Segona victòria visitant per en Ricard que ha guanyat a l’Adjutori. Un primer joc d’infart que no s’ha resolt fins a un 19-17 per en Ricard. Això ha marcat el partit i els ànims de l’Adjutori. El segon se l’ha tornat a endur en Ricard just, i el tercer ja ha tingut molta més facilitat degut a la baixada d’intensitat de l’Adjutori.

Al darrer partit en Fèlix ha aconseguit una nova victòria pel Mont-rodon. Ho ha fet contra l’Edu Campos anat sempre davant al marcador i marcant el ritme del partit i no deixant reacció visitant.

Jordi Forcada