0-3  /  0-1     Ramon Camprubí  –  Jordi Forcada
     3-1  /  1-1     Antoni Salamanca  –  Josep Crusats
     3-0  /  2-1     Llibert Rosell  –  Tània Riera
     1-3  /  2-2     Camprubí/Salamanca  –  Riera/Forcada
     3-1  /  3-2     Ramon Camprubí  –  Josep Crusats
     2-3  /  3-3     Llibert Rosell  –  Jordi Forcada
     3-0  /  4-3     Antoni Salamanca  –  Tània Riera

En el primer partit en Jordi aconsegueix guanyar amb en Ramon quan aquest ha portat tot el pes del partit. Ha estat molt intens i mirant de ser sempre més efectiu que el rival. En el segon en Jordi ha guanyat amb claredat aprofitant els fallos d’en Ramon i els petits encerts, i en el tercer quan en Jordi anava bé, li ha remuntat el partit a 9-9, i amb una pilota amb ajuda de la xarxa per en Jordi li ha facilitat la victòria final.

En Salamanca amb un joc d’autèntic veterà ha superat sense angúnies el joc defensiu de pics d’en Cruski. Masses errades del del Mont-rodon li feien perdre els primers jocs. Només ha reaccionat quan amb un parcial de 7-0 ha començat el tercer joc i no ha donat opció, però en el quart la cosa ha anat al revés i en Salamanca ha sentenciat.

El “maestro” s’ha imposat amb la jove jugadora del Mont-rodon fent valer molt la seva experiència. Un primer joc molt igualat, 11-9 és el que només la Tània ha aguantar bé, ja que en els següents, el joc defensiu i efectiu del “maestro” li ha fet massa mal fins a fer perdre les idees.

El doble de nou ha estat el punt on la parella del Mont-rodon Riera / Forcada està aconsguint fent en els darrers partits després de perdre’n masses a la primera fase. Jocs molt igualats hi han hagut, però la insistència dels més joves, ha fet de nou igualar el partit a 2. Hi han hagut punts molt bons.

En Camprubí no ha tingut tan fàcil vèncer amb en Cruski. Un primer joc on el visitant ha gaudit d’una pilota de joc que no ha sabut senteciar li ha fet perdre. En el segon si, que com el partit d’abans, l’ha guanyat en Cruski amb autoritat. A partir d’aquí, un joc molt segur i contundent, ha fet que en Ramon s’endugui els dos jocs següents sense deixar-se sorprendre.

Una marató. Això ha estat el partit entre el “maestro” Llibert Rosell i el capità del Mont-rodon Jordi Forcada. Ha començat amb un joc fàcil però treballat pel visitant. No semblava pas tan difícil, però al segon joc les coses s’han igualat i en Llibert es guanyava el joc als darrers punts. Nova empenta d’en Forcada que s’enduia el tercer amb autoritat. El “maestro” és el “maestro”, i com que no es dóna per vençut, ha fet tot el que ha pogut per forçar de nou el cinquè joc. El principi del darrer era clau pel seu desenvolupament i en Llibert aconseguia marxar amb un 5-1 a favor. A partir d’aquí joc més agressiu i amb idees de remuntar d’en Forcada que aconseguia igualar el marcador a 6, i tot continuant la mateixa tònica i amb punts llargs i espectaculars, s’ha acabat emportant el partit per un 11-6 que tancava el gran partit de la nit.

Amb el marcador de l’encontre empatat a 3, en Salamanca i la Tània jugàven el darrer partit. El de Sant Quirze fa valer la veterania per guanyar la jove jugadora que rodatge encara li falta, però que de ganes n’hi posa moltes. Ha estat un 3-0, on la del Mont-rodon ha anat de menys a més, tot i que aquests grans jugadors no es deixen sorprendre tan fàcilment.

Jordi Forcada