3-2  /  1-0     Joan Riera  –  Tània Riera
     3-0  /  2-0     Lluís Burgaya  –  Jordi Forcada
     3-1  /  3-0     Marc Conca  –  Fèlix Martin
     3-0  /  4-0     Burgaya/Riera  –  Forcada/Riera
     3-2  /  5-0     Joan Riera  –  Jordi Forcada
     3-0  /  6-0     Marc Conca  –  Tània Riera
     3-0  /  7-0     Lluís Burgaya  –  Fèlix Martin

Crònica:

Un partit molt entretingut ha estat el que ha començat on en Joan Riera ha dominat bé els dos primers jocs, i quan semblava que ho tenia bé, reacció de la Tània que aconsegueix emportar-se els dos següents amb un bon treball i la forta resistència visitant. En el cinquè en Joan ha engegat la màquina al començament i ha sentenciat amb només uns moments d’incertesa al final que no li han fet perillar la victòria.

Un Burgaya molt fort és el que ha començat i no ha tingut gaire oposició al començament. A partir d’aquest en Jordi ha començat a arriscar més i ficar-se en el partit millorant el joc i el resultat, tot i que amb resultats més ajustats no ha pogut fer perillar cap joc. De menys a més per en Jordi.

En Marc ha sortit una mica a l’expectativa i en Fèlix ho ha aprofitat per sorprendre’l al primer joc guanyant als avantatges. Al segon en Marc s’ha posat de seguida a l’atac i no ha deixat opcions a cap mena de sorpresa i s’ha emportat els altres tres amb força comoditat.

El partit de dobles ha estat força entretingut. Amb la parella del Mont-rodon intentant anar a l’atac causat pel joc defensiu dels de St Vicenç. El segon joc ha estat el més igualat on els visitants han remuntat un joc que anaven sempre a remolc. Amb les grans tallades que feien les coses es posaven difícils.

Nou partit marató de Joan Riera, aquest cop contra en Jordi Forcada. En Jordi s’ha emportat el primer molt just als avantatges, com tot el partit que ha anat per la mínima. Reacció d’en Joan guanyant els dos següents on al tercer ha remuntat un 8-4 en contra. De nou igualtat que s’acaba emportant el local, i de nou al cinquè joc. Com el primer partit, un començament explosiu de’n Joan que sempre va al davant. Tot i la insistència local, se l’ha acabat emportant per 11-7.

En Marc Conca ens ha ofert un nou recital de joc. Guanyant un primer i tercer joc impecables fa desesperar qualsevol i crear-li masses dubtes. La Tània ho provava amb insistència però estava massa fi avui. El segon ha estat molt més igualat, però avui tampoc era el dia del Mont-rodon. Els punts es lluitaven però sempre queien cap al mateix cantó.

Per acabar en Lluís Burgaya ha donat un nou recital i lliçó de tallades. En Fèlix ha començat massa irregular i sense opcions al principi, però a mica en mica i insistint ha fet millor resultats, sense perillar el global.

El líder ha imposat la tònica del partit, tot i tenir un TT Mont-rodon que es torna a mostrar combatiu i esperant millorar els resultats a partir d’ara. La segona vola serà interessant!

Jordi Forcada