3-0  /  1-0     Sergi Molist  –  Jordi Forcada
     3-0  /  2-0     David Ramon  –  Tània Riera
     3-0  /  3-0     Jordi Fogueras  –  Jordi Aumatell
     3-0  /  4-0     Fogueras/Molist  –  Forcada/Font
     3-0  /  5-0     Sergi Molist  –  Tània Riera
     3-0  /  6-0     Jordi Fogueras  –  Pere Font
     3-0  /  7-0     David Ramon  –  Jordi Aumatell

Crònica del partit:

En Jordi Forcada ha aconseguit posar en Sergi en el partit si més no durant la primera part del primer i tercer joc amb molta igualtat al marcador i on el jugador local ha hagut de treure les seves millors armes. En el segon en canvi ha començat millor i no ha hagut de patir en cap moment.

Debut de la Tània a l’Intercomarcal, i per començar li endosen un 11-1 directe. El segon ha entrat millor en el partit i ha apretat fins al final. Al tercer igual que el començament, ja que en David Ramon avui ha tingut el seu dia i li entrava tot el que era impossible.

Un altre debut del Mont-rodon. Aquest cop en Jordi Aumatell que tot i tenir un partit complicat per guanyar, en el segon joc ens ha ofert un recital d’entrades molt bones que ha fet els deliris de l’afició que hi havia. La resta en Fogueras ha sentenciat per la via ràpida.

Un dobles molt ben jugat pels de casa sense donar opció. Tot i això hi han hagut uns punts molt bons sobretot el el tercer joc d’aquells espectaculars i han anat repartits pels dos equips.

En Sergi ha sorprès molt en començar aquest partit, però a partir del segon joc la Tània amb un joc més agresiu i controlant millor el resto, li ha pogut complicar una mica més les coses. Tot i així en Sergi no es deixa sorprendre tan fàcil.

En Fogueras ha anat de cara a sentenciar i fent recitals de entrades. En Pere lluitava i aconseguia tornar més boles cada cop, però el de casa li trovava un forat o altre.

Darrer partit on en David Ramon ens ensenyava que avui era el seu dia de sort, jugant a la perfecció. Un primer joc prou inspirat pel de Mont-rodon li ha complicat una mica, però a partir del segon ja no li ha deixat ni opcions de res.

Jordi Forcada