0-3  /  0-1     Adjutori Molas  –  Esteve Gras
     1-3  /  0-2     Pere Font  –  Edu Campos
     3-0  /  1-2     Jordi Forcada  –  Isaac Coll
     3-0  /  2-2     Forcada/Font  –  Gras/Campos
     3-0  /  3-2     Adjutori Molas  –  Edu Campos
     3-2  /  4-2     Jordi Forcada  –  Esteve Gras
     2-3  /  4-3     Pere Font  –  Isaac Coll

Crònica del partit:

En el primer partit l’Esteve ha sabut jugar més bé aprofitant molt bé els cops directes tan de dreta com de revés que feien posar nerviós a l’Adjutori que no podia contrarestar i només podia fer-li mal amb algun sac al principi o alguna picada, tot i que anaven escasses.

En Pere ha començat molt bé el partit amb un primer joc fàcil i tot. A partir d’aquí l’Edu l’ha fet jugar un joc més defensiu que en Pere s’hi trobava incòmode i li ha capgirat el partit fent-el patir fins al moment de no saber tornar a jugar com sempre fa.

Primera victòria visitant. En Jordi ha sortit directe a buscar el partit i l’ha trobat. Un primer i tercer joc amb algun moment de dubte, però sinó amb un control total sobre l’Isaac que ho provava sense sort per ell.

El patit de dobles s’ha jugat pràcticament tot a la defensiva i esperar el fallo dels rivals. Primer molt just, però els altres amb uns avantatges importants des del començament que al final deixaven pilotes altres fàcils de rematar i tot.

Partit de nou, molt defensiu. Aquest cop la paciència ha fet que l’Adjutori s’hagi emportat el partit però no amb tota la tranquil·litat que volia. S’ha hagut de patir, ja que era un partit clau pels visitants.

Tocava resoldre el partit amb en Jordi Forcada. Dos primers jocs al sac també ho feia preveure, però el fet de sempre començar a remolc els altres propiciaven la remuntada local per l’Esteve. El cinquè joc decidiria i una primera part molt bona atacant s’ha encarrilat. L’Esteve no ha dit la seva darrera paraula remuntant 4 punts de cop, hi havia marge, i amb un atac final li ha tornat a trencar, 11-8.

En Pere al darrer partit contra l’Isaac, hi ha hagut moltes alternances. Primer pel de casa, remuntada pel visitant i al final remuntada de nou per acabar-se quedant un 3-2 per l’Isaac.

Ha estat un partit molt interessant i emocionant. Hem viatjat fins allà, i aquest cop hem trobat ple de neu com molts equips patien a principi de temporada. Ambient fred, però bonic. TT Camprodon, ens veiem a la tornada?

Jordi Forcada